Idrætsformand vil samle sporten i Brædstrup

Formanden for Brædstrup IF, Ole Schultz, glædede sig i sin beretning over en forening i god form. Med 1007 medlemmer har den lokale idrætsforening aldrig været større. Arkivfoto

Idrætsformand vil samle sporten i Brædstrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formanden for Brædstrup IF, Ole Schultz, sendte en åben invitation til byens sportsklubber, da idrætsforeningen forleden holdt sin årlige generalforsamling.

Brædstrup: Det vil styrke den lokale idræt, hvis man samler byens sportsklubber i en stor idrætsklub. Sådan lød budskabet fra formanden for Brædstrup IF, Ole Schultz, da byens største idrætsforening forleden holdt generalforsamling.

- Jo flere vi er sammen, jo større mulighed er der for at hjælpe hinanden også over for Horsens Kommune og de forskellige idrætssammenslutninger som DBU, DGI og DIF. Så jeg vil sende en opfordring til de øvrige idrætsforeninger i Brædstrup som for eksempel håndbold, tennis, karate med videre, om vi ikke skulle mødes og tage en uformel snak om, hvilke muligheder der kunne ligge i en sammenlægning. Selvfølgelig en sammenlægning, hvor alle stadig er selvbestemmende, sagde Ole Schultz i sin beretning.

To nye klubber med i BIF

Idrætsformanden fik dog lidt af sit ønske opfyldt, idet Brædstrup IF til generalforsamlingen optog to nye klubber i foreningen. Det var Brædstrup Cykelklub samt Brædstrup E-sport, og dermed når BIF's medlemstal op på 1007, hvilket er det højeste nogensinde i idrætsforeningens historie.

Dermed har Brædstrup IF nu otte afdelinger under sig, hvor fodbold og gymnastik er blandt de største. Netop fodboldafdelingen har haft et turbulent år. Det var første år med den nye struktur, hvor det på den sportslige front stod på nedrykning for både 1. og 2. holdet til henholdsvis serie 2 og serie 4.

- Vi var klar over, at så omfattende en ændring ville give nogle bump på vejen. Med cirka 400 medlemmer i fodboldafdelingen har der været mange opgaver, der skulle løse samtidig med, at hverdagen også skulle fungere, sagde Ole Schultz.

Forening i god form

Idrætsformanden glædede sig til sidst over en forening i god form, og han kunne derfor love et nyt arbejdsår i 2018.

- Som alle nok har fået fornemmelse af, var 2017 et meget aktiv år med udvidelse af afdelinger og aktiviteter og deraf større medlemstal. Men det betyder, at vi i 2018 skal være ekstra på mærkerne, så vi kan fastholde den udvikling og samtidig bestræbe os på at kunne tilbyde vores medlemmer optimale forhold i alle afdelinger i BIF, sagde Ole Schultz.

Idrætsformand vil samle sporten i Brædstrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce