Idrætsformand med nytårsønske: Brug for flere frivillige, hvis man vil dyrke idræt lokalt

Formanden for Brædstrup IF, Ole Schultz, glæder sig over en forening i god form med et godt sammenhold. Han vil dog gerne have flere til at melde sig som frivillige. Arkivfoto: Morten Pape

Idrætsformand med nytårsønske: Brug for flere frivillige, hvis man vil dyrke idræt lokalt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Som mange andre idrætsforeninger kæmper også Brædstrup IF med at få nok frivillige til både bestyrelser og praktisk arbejde. Derfor appellerede formanden for Brædstrup IF til, at flere melder sig som frivillige, da foreningen holdt sit årlige nytårstaffel.

Brædstrup: Der var mødt cirka 80 frivillige og medlemmer op i Brædstrup Hallen, da Brædstrup IF lørdag holdt sit årlige nytårstaffel. Selvom de 80 hver yder sit til at få foreningen på cirka 1000 medlemmer til at fungere i det daglige, så bruger Brædstrup IF stadig mere og mere tid på at skaffe frivillige til både bestyrelser og til praktisk arbejde såsom at stå for klubhuset eller give en hjælpende hånd til diverse stævner.

Derfor havde formanden for BIF, Ole Schultz, en opfordring med til sine medlemmer om at få flere med i foreningsarbejdet.

- Det at være frivillig er privilegium og ikke en sur pligt. Nu er det ikke alle, der ønsker at deltage i foreningslivet, og det er selvfølgelig helt fair. Men hvis man ikke tager del i det og tager det ansvar, bliver foreningslivet så ved med at eksistere, så man lokalt kan dyrke sin idræt, spurgte Ole Schultz i sin tale.

Idrætsformanden var samtidig optimistisk omkring, at folk nok skal blive glade for det frivillige arbejde, når først de har fået øjnene op for det.

- Så tror jeg, vi vil se, at mange tager imod, når de opdager den kultur, der er ved at være en del af et hold, samt de mange gode oplevelser og de hyggelige timer, man har sammen med andre, sagde BIF-formanden.

Hvis man ikke tager del i det og tager det ansvar, bliver foreningslivet så ved med at eksistere, så man lokalt kan dyrke sin idræt?
Ole Schultz, formand Brædstrup IF
Årets BIF'er
Til nytårstaffel blev årets BIF'er kåret.

Det blev tre fodboldtrænere for U14-drenge: Tue C. Sørensen, Allan B. Olesen og Per B. Jensen.

Samtidig blev der uddelt sponsorater til forskellige afdelinger i BIF:
  • BIF Fodbold fik 16.000 kroner af Nybolig Brædstrup.
  • Løbeklubben 8740dk fik 2000 kroner af Sportigan Brædstrup.
  • BIF Badminton fik 5000 kroner af Sparekassen Kronjylland Brædstrup.
  • Kim Eliseholm fik 3000 kroner af Egon Møller-Jensens Mindefond.
  • BIF Fodbold fik 40.000 kroner af BIF's Venner.

Bedre hal til gymnaster

På trods af ønsket om flere frivillige kunne formanden i sin tale glæde sig over, at den lokale idrætsforening er velfungerende. Der er godt gang i alle otte afdelinger, og foreningen er inden for det seneste par år vokset med en cykelklub og e-sport.

Samtidig har gymnasterne fået bedre forhold, idet Skolehallen blev moderniseret i 2018. Gymnasterne fik imidlertid ikke den ønskede springgrav, da moderniseringen blev dyrere end forventet. Tegningerne ligger stadig klar, og det er planen, at idrætsforeningen i løbet af 2019 vil prøve at søge forskellige fonde for at rejse 1,5 mio. kroner til en udvidelse af Skolehallen med en springgrav.

- Vi har rigtig mange springgymnaster med cirka 90 aktive, så det vil være dejligt, hvis vi kunne tilbyde dem en springgrav. Som et plaster på såret kan vi så glæde os over, at vi fik et sponsorat på 51.000 kroner til en ny airtrack (springbane, red.), idet den gamle var slidt op, sagde Ole Schultz.

Idrætsformand med nytårsønske: Brug for flere frivillige, hvis man vil dyrke idræt lokalt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce