Idémand håber stadig på sit actiontårn

Lars Nyhuus Henriksen vandt for to år siden muligheden for at købe det gamle vandtårn på Brokhøjvej for kun én krone. Han håber stadig, at han snart kan realisere sit projekt med at omdanne tårnet til et sted med fysisk udfoldelse. Arkivfoto

Idémand håber stadig på sit actiontårn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der mangler jord til en parkeringsplads, før drømmen om en mini-actionpark i vandtårnet i Brædstrup bliver en realitet.

Brædstrup: Det har mest været præget af stilstand, siden Lars Nyhuus Henriksen fra Bryrup for snart to år siden vandt retten til at købe det gamle vandtårn på Brokhøjvej af Brædstrup Vandværk for blot én krone.

For den attraktive pris forpligtede han sig samtidig til at skabe en ny attraktion i Brædstrup, som byen kunne blive kendt for.

Lars Nyhuus Henriksen vandt med sit forslag om at omdanne det gamle vandtårn til en mini-actionpark, hvor man blandt andet kan bruge det 12 meter høje tårn til rappelling, svævebaner og klatrevæg.

Ifølge initiativtageren er det stadig planen, at der snart skal komme liv i vandtårnet. Der er dog en enkelt knast. Han mangler jord til en parkeringsplads til 30 biler.

- Det er ikke lykkedes at få lavet de handler, som jeg havde håbet på. Jeg opgiver dog ikke lige med det samme. Jeg har stadig en udmærket fornemmelse omkring, at det nok skal lykkedes at skabe et spændende sted, siger Lars Nyhuus Henriksen.

Jeg har stadig en udmærket fornemmelse af, at det nok skal lykkes at skabe et spændende sted.
Lars Nyhuus Henriksen, initiativtager

Naboer frygter støj

Ideen om et actiontårn på Brokhøjvej har fra starten mødt modstand fra en del naboer, og da Lars Nyhuus Henriksen fik sin landzonetilladelse fra Horsens Kommune i marts sidste år, valgte en gruppe naboer at anke beslutningen til miljøklagenævnet.

Naboerne frygtede larm fra gæsterne ved vandtårnet og for parkeringsforholdene, men den klage fik naboerne ikke medhold i.

Der forhandles derfor i øjeblikket med naboer og omkring køb af landbrugsjord til parkeringspladser.

- Der er en god dialog med naboerne for at imødekomme de bekymringer, der er. Der er ingen, der er uvenner omkring det. Det handler mest om at få det til at lykkes. Jeg kan ikke sige noget om tidshorisonten, for det afhænger af forhandlingerne. Men det hele står i et limbo i øjeblikket, siger Lars Nyhuus Henriksen.

Idémand håber stadig på sit actiontårn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce