Hjerteforening gør klar til march og indsamling

Hjerteforeningen og Brædstrup Turistforening inviterer igen i år til hjertemarch på Hjertestien i Brædstrup. I år bliver der guidet tur, hvor man kan blive klogere på de steder, man passerer undervejs. Arkivfoto

Hjerteforening gør klar til march og indsamling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I år er det 10. gang, at Hjerteforeningen inviterer på forårstur på Hjertestien i Brædstrup. Der er motion til hjertet lørdag 21. april.

Brædstrup: Selvom det kun er ni år siden, at Hjertestien i Brædstrup blev etableret, er det i år 10. gang, der inviteres til hjertemarch i byen. Med det lille jubilæum i mente vil forårsturen i år derfor blive en særlig én af slagsen, når Hjerteforeningen i Horsens inviterer til den årlige gåtur lørdag 21. april.

Stien er 5,7 km lang, og den er bevidst anlagt som en ring, hvor man kan gå af og på flere steder. I år vil der blive tale om en "guidet gåtur" rundt i Brædstrup, hvor der vil være forskellige stop undervejs, og man kan høre lidt om de udvalgte steder.

- Det vil dels være mig, der fortæller, men det er også lagt op til, at hvis folk ved noget om de bygninger og steder, vi passerer, har de mulighed for at byde ind. På den måde lærer vi måske alle lidt på turen, siger Ellen Schmidt fra Hjerteforeningen.

Turen passerer blandt andet Dr. Ingrids Hjem, Brædstrup Skole, kirken, Folkeparken, Bryrupbanestien, byens store solcelleanlæg og Tinghuset, så der vil være nok at kigge på undervejs. Hjertemarchen arrangeres i samarbejde med Brædstrup Turistforening, og mødestedet er biblioteket på Niels Wongesvej 8 i Brædstrup kl. 13.

Søger indsamlere

Gåturen er samtidig opvarmning for Hjerteforeningens landsindsamling, som foregår dagen efter, søndag 22. april. Det er blot tredje gang, at Hjerteforeningen holder indsamling, og det sker for anden gang i Brædstrup.

- Her kan vi godt bruge flere indsamlere. Vi har i øjeblikket seks, men kan godt bruge 20-25 indsamlere. I år er der mulighed for, at man kan vælge sin egen rute, så vi håber, det kan lokke folk af huse, siger Ellen Schmidt.

Pengene fra indsamlingen går til Hjerteforeningens arbejde med blandt andet forebyggelse, patientstøtte og et væld af forskningsprojekter. Der er mulighed for at tilmelde sig på indsamler på hjerteforeningen.dk eller til koordinator Ellen Schmidt, Sygehusvej 14 i Brædstrup på tlf. 23 69 93 35.

Hjerteforening gør klar til march og indsamling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce