Genåbning af bageri bliver forsinket

Der er stadig spånplader på hovedindgangen til bageriet på Bredgade 30, men håndværkerne er i gang med at renovere lokalerne. Foto: Peter Hald

Genåbning af bageri bliver forsinket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bagermester må udsætte åbning af bageri på Bredgade i Brædstrup.

Brædstrup: Det går ikke helt så stærkt som ventet med at genåbne bageriet på Bredgade 30 i Brædstrup. Bagermester Erik Huusom, der i februar overtog bageriet efter det konkursramte Brædstrup Brødhus, har tidligere meldt ud, at han håbede på at kunne åbne bageriet i marts, men så hurtigt gik det ikke. Bageriet er ikke åbnet endnu.

Flere borgere i byen har derfor spurgt til, hvornår bageriet åbner, og via Facebook svarer bagemesteren, at der er opstået problemer på grund af, at kælderen er ramt af fugt og svamp.

"Det er rigtigt, det går lidt langsomt deroppe p.t. - og ja, vi slås med udlejer angående kælderen, der er fyldt med fugt og svamp. Vi har haft Sylan ude og kigge og give tilbud på renovering til godkendelse til fødevarebrug, og det koster ca. 100.000 kr. plus/minus at få den lavet, så det ikke kommer igen. Ejeren vil bekoste denne udgift, men vi kæmper stadig for at få det trumfet igennem og håber, der kommer skred i det snarest. Butikken bliver lavet færdig efter planen - dog med forsinkelse. Vi krydser fingre for, at der bliver sat gang i kælderen hurtigst muligt", skriver Erik Huusom, der dog ikke sætter nogen dato på genåbningen af bageriet.

Større renovering

Den 45-årige bagermester fra Galten overtog 1. februar den tomme bagerbutik og gik i gang med en omfattende renovering.

- Det er en ældre butik, og der skal en større renovering til for at gøre det til en moderne og tidssvarende bagerbutik. Det bliver stort set det hele, der skal have en omgang, og kunderne vil opleve, at det bliver en ny og moderne butik og café, som nok også vil syne lidt større, sagde Erik Huusom dengang til Horsens Folkeblad.

Erik Huusom har været selvstændig bager siden 1995, og han har tidligere arbejdet i Langenæs Bageriet i Aarhus og i Guldbageren i Hørning.

Senest har han været bagermester i Højvang Centret i Skanderborg, men her var han nødt til at flytte ud 31. december 2018 efter kun halvandet år, da ejerne skulle bruge bagerlokalet til en nystartet Menu.

Genåbning af bageri bliver forsinket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce