Gang i salget af pladser til kræmmermarked i Brædstrup

Karina Mikkelsen fra Karisma Sko er tovholder for kræmmermarkedet. Her sidder hun med den detaljerede plan for markedet, der kommer til at fylde hele Bredgade lørdag 5. maj. Foto: Peter Hald

Gang i salget af pladser til kræmmermarked i Brædstrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det store kræmmermarked i Bredgade i Brædstrup lørdag 5. maj er ved at blive fyldt godt op.

Brædstrup: Ud af i alt 108 pladser til det kommende kræmmermarked på Bredgade i Brædstrup lørdag 5. maj er der i skrivende stund kun cirka 40 pladser tilbage. Det oplyser Karina Mikkelsen fra handelsstandsforeningen Brædstrup Handel & Erhverv, der arrangerer markedet.

- De sidste pladser skal nok blive afsat. Det er jeg helt sikker på, siger Karina Mikkelsen, der står for planlægningen af markedet.

Som noget nyt skal stadeholdere, der ikke er medlemmer af Brædstrup Handel & Erhverv, i år betale 100 kroner for at få en plads. Betalingen er nødvendig for at dække udgifterne til markedet, blandt andet annoncering og afspærring af Bredgade, fortæller arrangørerne.

- Der har stort set kun været positive reaktioner på betalingen. De fleste kan godt forstå, at vi skal have udgifterne dækket, siger Karina Mikkelsen.

Musikskolen optræder

Ud over de mange kræmmere, der både omfatter lokale og udenbys folk, vil markedet 5. maj fra klokken 9 til 15 byde på underholdning. Som noget nyt vil Brædstrup Musikskole i år deltage med en flok unge musikere, der optræder i det store BIF-telt.

Man kan også opleve Brædstrup Springhold give en gymnastikopvisning, og flere lokale foreninger vil have boder og telte. Det gælder blandt andre Brædstrup Hospice og Lions Club.

Da Bredgade vil blive spærret af 5. maj på grund af kræmmermarkedet, henstiller Brædstrup Handel & Erhverv til, at bilister får flyttet deres biler inden da.

- Det vil være lidt træls både for bilejerne og kræmmerfolket, hvis der holder parkerede biler i gaden under markedet, siger Karina Mikkelsen.

Hvis man vil have en stadeplads, skal man kontakte Karina Mikkelsen på telefon 53 61 18 40.

Gang i salget af pladser til kræmmermarked i Brædstrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce