Friskole har fået ny leder: Får erfaren friskolemand

Elever og personale på Bakkelandets Friskole får fra 1. august en ny leder. Han får første skoledag sammen med skolens cirka 100 elever søndag 12. august. Arkivfoto

Friskole har fået ny leder: Får erfaren friskolemand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bakkelandets Friskole har valgt afløseren efter Jens Erik Skals. Den kommende skoleleder er valgt ud fra sin erfaring med ledelse og sit blik for økonomi.

Nimdrup: 58-årig Karsten Juelsbjerg Andreasen tiltræder 1. august som ny skoleleder på Bakkelandets Friskole. Her overtager han stafetten efter Jens Erik Skals, som har været leder af skolen i de seneste syv år. Det oplyser formanden for Bakkelandets Friskole.

- Vi har haft syv fantastiske år med Jens, og vi har været glade for det arbejde, han har udført for skolen. Jens ville imidlertid prøve noget nyt, så nu har vi haft en spændende ansættelsesproces. Allerede tidligt i forløbet var der én, som skilte sig ud fra mængden. Han kom og besøgte vores skole og fik en rundvisning, inden han skulle til samtale, så allerede dér tænkte vi, at her var én, som ville noget, siger Helle Misser Winterberg.

Ud over han har en stor ledelseserfaring, har han en diplomuddannelse i ledelse, og samtidig underviser han i ledelse på universitetet. Vi er ved at blive en stor skole med en stor personalegruppe, så derfor har den ledelsemæssige erfaring været vigtig for os.
Helle Misser Winterberg, formand for Bakkelandets Friskole

Friskolemand med stor erfaring

Den nye skoleleder kommer fra Fyn og har tidligere været skoleleder på både små og store friskoler. Han er dermed en rigtig friskolemand, som også har en stor erfaring med ledelse, hvilket ansættelsesudvalget har vægtet højt.

- Ud over han har en stor ledelseserfaring, har han en diplomuddannelse i ledelse, og samtidig underviser han i ledelse på universitetet. Vi er ved at blive en stor skole med en stor personalegruppe, så derfor har den ledelsesmæssige erfaring været vigtig for os, og han mestrer både det praktiske og det teoretiske. Derudover har en god viden om økonomi, og hans flair for tal er vigtig for, at vi kan få det hele til at hænge sammen, siger Helle Misser Winterberg.

Ny 8. klasse

Ifølge formanden er der et særligt område, som skal have den kommende skoleleders bevågenhed.

- Vi begynder med 8. klasse efter sommerferien, så vores nye udskoling vil nok have det største fokus. Men ellers skal han lige have lov til at lande i stolen og lære vores skole at kende, og så er jeg sikker på, at der nok bliver tid til at tænke nye tanker hen ad vejen, siger Helle Misser Winterberg.

Karsten Juelsbjerg Andreasen tiltræder 1. august, men første skoledag bliver søndag 12. august. Bakkelandets Friskolen har i mange år haft en fast tradition med første skoledag på en søndag, hvor den både står på lagkage og kædedans.

Friskole har fået ny leder: Får erfaren friskolemand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce