Foredragsrække får plads til flere gæster

En af de foredragsholdere, der kan se frem til at få flere tilhørere, bliver krimiforfatteren Elsebeth Egholm, der holder foredrag i Brædstrup 3. december. Arkivfoto

Foredragsrække får plads til flere gæster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To foredrag flyttes fra Søndergården til Pejsegården i Brædstrup. Dermed er der billetter til dem, der tidligere gik forgæves.

Brædstrup: En "uventet" ombygning af aktivitetscenter Søndergården i Brædstrup betyder nu, at aktivitetscentrets højskoleudvalg kan få plads til flere gæster til to foredrag, der finder sted i november og december.

Sagen er, forklarer Poul Erik Holm fra højskoleudvalget, at ombygningen vil lægge beslag på en del af den sal, hvor foredragene plejer at finde sted på Søndergården. Derfor flytter udvalget nu de to næste foredrag til den store teatersal på Hotel Pejsegården. Det betyder samtidig, at der bliver plads til betydeligt flere foredrags-gæster, da teatersalen kan rumme mange flere mennesker.

60 gik forgæves

- Da vi havde billetsalg til foredragsrækken i september, var der omkring 60 personer, der måtte gå forgæves - så hurtigt var der udsolgt. Men nu er der mulighed for, at man kan købe enkeltbilletter til de to næste foredrag 5. november og 3. december - der er ikke nogen begrænsning på. Man kan bare dukke op ved indgangen på Pejsegården og købe billetterne, siger Poul Erik Holm.

Foredraget 5. november er med Jette Seidenschnur, der fortæller om sin fortid som Jehovas Vidne, og foredraget 3. december er med den kendte krimiforfatter Elsebeth Egholm.

Da højskoleudvalget tidligere på året lagde programmet for foredragsrækken, var man ikke klar over, at der var nye ombygninger på Søndergården undervejs, oplyser Poul Erik Holm.

- Det er lidt mærkeligt, at vi først får det at vide, efter at vi har lagt programmet, men jeg kender jo ikke deres procedurer, tilføjer han.

Han er blevet stillet i udsigt, at ombygningerne på Søndergården er overstået til jul, så han regner med, at resten af foredragene som oprindeligt planlagt vil finde sted på Søndergården.

Det drejer sig om foredrag 7. januar med Jørgen Skouboe Møller fra den populære tv-serie "Nak og Æd", et foredrag 4. februar med præsten Anders Bonde fra Favrskov, samt foredrag 11. marts, hvor man kan høre Peter Sørensen, borgmester i Horsens Kommune, fortælle om sit liv.

Rækken af foredrag slutter 1. april med Stig Nørregård fra Ry, der vil berette om højdepunkter fra den danske revyscene.

Foredragsrække får plads til flere gæster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce