Folkefest i Folkeparken: Byfest bliver udvidet

Disse fem initiativtagere fra Brædstrup vil arrangere byfest i Folkeparken 25. maj. De fem er fra venstre Søren Rasmussen, Anders Olesen, Helle Pørtner Voldby, Søren Jørgensen og Allan Kåstrup. Foto: Søren E. Alwan

Folkefest i Folkeparken: Byfest bliver udvidet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bakkelandets Byfest får koblet nye aktiviteter på - blandt andet bankospil og late night-sjov.

Brædstrup: Planlægningen af byfesten i Folkeparken i Brædstrup - Bakkelandets Byfest - lørdag 25. maj er ved at falde helt på plads, og der kommer et par ekstra indslag, der knytter sig til festen.

- Da vi gik i gang med planlægningen, havde vi en drøm om, at byfesten skulle strække sig over flere dage. Derfor er det er skønt, at vi allerede nu kan præsentere flere dages festligheder. En byfest skal favne flest mulige for at opnå tilslutning og succes. Derfor er det vigtigt for os, at der er noget for alle aldre, siger Helle Pørtner Voldby, der er en af tovholderne for byfesten. For det første vil den lokale handelsstandsforening Brædstrup Handel & Erhverv være med til at give byfesten en livlig optakt med Late Night-aktiviteter i butikkerne fredag 24. maj, hvor mange forretninger vil have åbent helt frem til klokken 22. Her vil der også blive gjort tydeligt opmærksom på byfesten. Hvad der helt præcist kommer til at ske ved den lejlighed, melder arrangørerne ud senere med et program.

- Det er rigtig godt, at Brædstrup Handel & Erhverv hjælper med at sparke festen i gang på den måde. De viser, at de gerne vil vores arrangement, og det er rigtig vigtigt for os. Vi håber også på, at flere foreninger og butikker i byen vil tage kontakt til os med gode ideer til, hvordan de kan blive en del af byfesten, siger Helle Pørtner Voldby.

Nu må folk gerne komme på banen og vise, at de vil støtte arrangementet og byen.
Helle Pørtner Voldby, med-arrangør af Bakkelandets Byfest

Banko om søndagen

En anden nyhed er, at byfest-udvalget i samarbejde med blandt andre Lions Brædstrup, Ældre Sagen og Brædstrup Pensionistforening vil arrangere en omgang bankospil i det store telt i Folkeparken dagen efter festen - altså søndag 26. maj.

- Vi begynder med rundstykker klokken 10, og så skal der ellers spilles banko fra klokken 11 til 13. Det er bankospil for alle aldre, og der vanker gode gevinster. Der er gratis indgang, og så køber man de bankoplader, man har lyst til, siger Helle Pørtner Voldby.

Selve byfesten 25. maj bliver en stor begivenhed. Festen begynder allerede om formiddagen klokken 9.30 med en børnefestival, som Jonna Wolter Due Andersen er værtinde for. Der bliver mange aktiviteter for børn - blandt andet en "kendis-overraskelse".

Den voksne del af Bakkelandets Byfest begynder fra klokken 14.30 med buffet i det store spisetelt, hvor musikeren Henrik Bolding spiller indtil kl. 16. Fra klokken 17 og frem til 24 er der levende musik med fire bands, Shubi.dk, Gasoglim, Nougat Trio og DAD Jam.

Fra midnat og frem til klokken 2 er det en DJ, der står for musikken i teltet.

Mere gang i billetterne

Billetsalget er allerede begyndt, men Helle Pørtner Voldby håber på, at der snart kommer mere gang i salget.

- Vi har fået solgt cirka 250 billetter. Det er selvfølgelig ikke nok, så nu må folk gerne komme på banen og vise, at de vil støtte arrangementet og byen, siger hun.

Der kalkuleres med mindst 300 til spisning i teltet, og til den efterfølgende musikalske underholdning i parken satser byfestudvalget på omkring 1000 gæster.

- Vi har fået mange positive reaktioner. Folk har ventet på, at der igen kommer en byfest i Folkeparken. Men det må så også gerne give sig udslag i, at der bliver købt flere billetter. Planlægningen bliver både nemmere og bedre af, at der bliver solgt mange billetter i forsalg. Derfor har vi også valgt at sælge billetterne billigere i forsalg indtil 1. maj, understreger Helle Pørtner Voldby.

Der er oprettet en forening bag festen, Bakkelandets Byfest og det er en non profit-forening, så ingen medlemmer har økonomisk interesse i at deltage, understreger hun. Et eventuelt overskud fra byfesten går til de foreninger, der stiller med hjælpere til arrangementet, og til gode tiltag eller aktiviteter i byen, som byfesten gerne vil være sponsor for.

Folkefest i Folkeparken: Byfest bliver udvidet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce