Før folkefest: Hjælp, vi mangler musikere og bands til opvarmning

Linda Mikkelsen, formand for Brædstrup Handel & Erhverv, står her foran Byhaven på Bredgade, hvor der skal spilles musik som optakt til byfesten. Arkivfoto

Før folkefest: Hjælp, vi mangler musikere og bands til opvarmning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brædstrup Handel & Erhverv vil arrangere musikalsk event som optakt til byfest i maj.

Brædstrup: Fredag 24. maj bliver der hårdt brug for musikere i Brædstrup. Sagen er, at handelsstandsforeningen Brædstrup Handel & Erhverv vil sørge for en festlig musikalsk optakt til den store byfest i Brædstrup lørdag 25. maj, og derfor vil handelsstandsforeningen arrangere koncert med lokale musikere om eftermiddagen fredag.

- Vi vil meget gerne høre fra musikere i området. Vi søger bands, der er klar til at stille op og spille i en pavillon, som vi placerer i Byhaven på Bredgade, fortæller Linda Mikkelsen, formand for Brædstrup Handel & Erhverv.

Byhaven er det grønne hyggeareal mellem butikkerne Star Me og Fru Skov på Bredgade.

Afstemning

Linda Mikkelsen satser på, at der kommer flere bands den 24. maj, for der er lagt op til, at publikum kan stemme på deres favorit-orkester.

Det orkester, der får flest stemmer, får æren af at åbne musikscenen til den store byfest lørdag 25. maj - en begivenhed, der måske kan samle 1000 til 1500 mennesker i Folkeparken i Brædstrup.

Byfesten er den første rigtig store folkefest i Folkeparken i flere år, så der er store forventninger til arrangementet. Brædstrup Handel & Erhverv er med til at sparke festen i gang med aktiviteter fredag. Den dag bliver der både musik i byen om eftermiddagen i Byhaven, og om aftenen holder butikkerne længe åbent - til klokken 22.

Ved musik-arrangementet i Byhaven på Bredgade vanker der fadøl, og der bliver også solgt billetter til byfesten.

Linda Mikkelsen oplyser, at Brædstrup Handel & Erhverv sørger for at sætte pavillonen op til musikerne, og der vil også være lydudstyr såsom forstærkere og mikrofoner med mere i pavillonen, der er på tre gange tre meter.

Det skal være sådan, at musikerne bare kan dukke op med deres instrumenter og gå i gang, forklarer hun.

Er der musikere, unge såvel som lidt ældre, som kunne tænke sig at spille den 24. maj, kan de henvende sig til Linda Mikkelsen på telefon 21 75 37 06 eller skrive på mail info@braedstruphandel.dk

Før folkefest: Hjælp, vi mangler musikere og bands til opvarmning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce