Flere mulige købere til byggemarked-grund

Salget af Starks grund i Brædstrup har stået stille, fordi Stark Group sidste år blev solgt til en amerikansk kapitalfond. Stark er dog nu i dialog med flere mulige købere. Arkivfoto: Henrik Sandvad

Flere mulige købere til byggemarked-grund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er flere mulige købere til den tidligere Stark-grund i Brædstrup. Byggemarkedskæden håber på snarligt salg.

Brædstrup: Der har været stille på Vestervangen 5 i Brædstrup, siden Stark 11. februar 2017 lukkede byens eneste byggemarked. Her et år senere er der dog en del aktivitet bag kulisserne, for der er god interesse fra en række købere til grunden og bygningerne, oplyser Starks kommercielle direktør, Søren Lund.

- Vi er dialog med flere købere, som har interesse i bygninger og grunden i Brædstrup. Men vi er stadig i en proces, og jeg kan derfor kun sige, at der er flere potentielle købere, som vi er i dialog med, men det er for tidligt at sige, hvordan det falder ud, siger Søren Lund.

Vi er dialog med flere købere, som har interesse i bygninger og grunden i Brædstrup.
Søren Lund, kommerciel direktør i Stark

Salg sat på pause

1Stark i Brædstrup blev lukket sammen med ni andre byggemarkeder sidste år, efter at Stark Group, som ejer Stark og Silvan, oplevede faldende indtjening. Koncernen valgte derfor samle sine forretninger i færre enheder omkring de større byer, og i den forbindelse blev Starks aktiviteter i Brædstrup i stedet flyttet til Starks forretning i Silkeborg.

I november sidste år blev selve hovedkoncernen Stark Group solgt til en amerikansk kapitalfond. Usikkerheden omkring Stark-koncernen har også haft betydning for salget af Stark i Brædstrup.

- Vi er som virksomhed selv blevet solgt, og det er klart, at når man er i en proces, hvor hele virksomheden er sat til salg, er der nogle ting, som er sat på standby i en periode. Der har således været lukket ned for salg af de tidligere forretninger, indtil vi vidste, hvad der skulle ske, siger Søren Lund.

Han kan ikke udtale sig om, hvem de mulige købere til Stark i Brædstrup er, ligesom han heller ikke kan sige noget omkring prisen, da det indgår i forhandlingerne med de mulige købere.

- Jeg kan ikke kommentere på, hvem køber kan være. Jeg kan kun sige, at der er nogle, som er interesseret i stedet. Det er positivt både for os og for Brædstrup, men vi håber selvfølgelig på et snarligt salg. Når det sker, skal vi nok melde noget ud, siger Søren Lund

Flere mulige købere til byggemarked-grund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce