Fitness på vand: Fitnessklub og svømmeklub går sammen om ny populær sportsgren

Charlotte Geisler (t.v.) og Sveta Borch fra Brædstrup Svømmeklub har begge store forventninger til klubbens nye tiltag med Aqua Fit, som begynder 13. januar i Brædstrup Svømmehal. Foto: Henrik Sandvad

Fitness på vand: Fitnessklub og svømmeklub går sammen om ny populær sportsgren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aquafit bliver mere og mere populært i Danmark, og nu er Brædstrup Svømmeklub og Sport & Fitness gået sammen om at tilbyde fitness på vandmåtter som det første sted i kommunen.

Brædstrup: Sporten spreder sig som bølger i vandet, og nu er Sport & Fitness og Brædstrup Svømmeklub gået sammen om at tilbyde den populære vandsport fra januar. Float fit eller aqua fit, som den specielle fitnessform på vand også kaldes, vinder mere og mere frem, og nu tilbydes den som det første sted i kommunen i Brædstrup Svømmehal fra 13. januar.

- Vi har i længere tid gerne villet have bedre fat i folk fra 20 år og opefter, og her synes vi, at aqua fit passer perfekt ind. Vi er i forvejen rigtig stærke på vores elite- og talenthold, vi har rigtig mange børnehold og ældre til vandgymnastik, men vi har ikke mange tilbud til den brede midte, og det håber vi, at vi kan med aqua fit, siger Sveta Broch fra Brædstrup Svømmeklub.

Stor investering

Brædstrup Svømmeklub har investeret cirka 40.000 kroner i udstyr og 10 oppustelige måtter, som deltagerne står på ude i vandet, når de skal lave forskellige øvelser. Det er mange penge for en svømmeklub på 500 medlemmer, men formanden for Brædstrup Svømmeklub håber på, at pengene er givet godt ud.

- Det vil nok gå nogle år, før den investering har betalt sig selv hjem. På den anden side kan vi så tilbyde vores medlemmer noget helt andet. Vi har holdt nogle prøvetræninger, og det var en megasucces. Holdene var fyldt, og vi fik rigtig god respons tilbage. Folk synes, det er vildt sjovt, men også hårdt, siger Charlotte Geisler.

Mangler trænere

Til aqua fit er der plads til 10 på et hold, og de pladser er delt op med fem til medlemmer af Brædstrup Svømmeklub og fem til Sport & Fitness. De to klubber samarbejder allerede i forvejen, da mange af elitesvømmerne og talentsvømmerne bruger Sport & Fitness til styrketræning.

- Sport & Fitness er også glade for vores nye samarbejde, fordi de ikke kan tilbyde så meget holdtræning, som man eksempelvis kan i Fit & Sund. Derfor er man i Sport & Fitness også meget begejstret for vores nye tiltag, siger Charlotte Geisler.

Fitness på vand: Fitnessklub og svømmeklub går sammen om ny populær sportsgren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce