Erhvervsforening skal have ny formand

Indehaveren af Tæppecentret i Brædstrup, Brian Krogh, har i det seneste halvandet år haft travlt i sin forretning. Det er en af årsagerne til, at han nu vælger at forlade bestyrelsen i Brædstrup Handel & Erhverv. Arkivfoto

Erhvervsforening skal have ny formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efter 12 år i bestyrelsen i Brædstrup Handel & Erhverv ønsker formand Brian Krogh ikke at genopstille til generalforsamlingen i februar. Ny bestyrelse skal arbejde videre med fusionsplaner med Business Horsens.

Brædstrup: Brædstrup Handel & Erhverv skal have ny formand, når erhvervsforeningen holder generalforsamling 27. februar. Formanden gennem de seneste seks år, Brian Krogh, har nemlig meddelt, at han ikke ønsker at genopstille til bestyrelsen. Brian Krogh var sidste år blandt initiativtagerne til at oprette et lokalråd i Brædstrup, og det er netop arbejdet med lokalrådet, som er en medvirkende årsag til, at han nu vælger at trække sig.

- Nu har jeg taget en stor tørn i foreningen igennem de seneste 12 år, hvor jeg har siddet i bestyrelsen. Jeg synes derfor, det er tid til, at der kommer andre kræfter til. Jeg må også indrømme, at oprettelsen af lokalrådet har taget lidt af pusten fra mig. Når det samtidig rent erhvervsmæssigt er gået stærkt i min egen forretning (Tæppecentret i Brædstrup, red.), så har der ikke været mange ledige timer i døgnet. Jeg har derfor brug for at puste lidt ud, siger Brian Krogh, som også er menig bestyrelsesmedlem i Brædstrup Lokalråd.

Med Brian Kroghs afgang er der én ledig plads i bestyrelsen hos Brædstrup Handel & Erhverv, som foreningen stadig mangler at finde en kandidat til.

Det er tid til, at der kommer andre kræfter til. Jeg må også indrømme, at oprettelsen af lokalrådet har taget lidt af pusten fra mig.
Brian Krogh, formand for Brædstrup Handel & Erhverv

Forening i fusionstanker

Bestyrelsen i Brædstrup Handel & Erhverv tog i efteråret kontakt til Business Horsens omkring en mulig fusion. Dialogen har endnu ikke udmøntet sig i et konkret forslag om at fusionere, men det vil være oplagt for en ny bestyrelse at arbejde videre med planerne, mener den afgående formand.

- Grunden til, at vi tog kontakt til Business Horsens, var, at vi som en lille forening af frivillige ikke kan hjælpe vores medlemmer rent fagligt med noget som helst. Hvis de har forretningsmæssige udfordringer, skal de alligevel søge hjælp hos Business Horsens. Det, vi kan hjælpe især detailhandlen med, er at få aktiveret byen. Det vil vi også stadigvæk lægge mange kræfter i. Men bolden ligger hos Business Horsens i øjeblikket, og dér har den ligget i et stykke tid. Det vil nok være noget for en ny bestyrelse at tage handsken op, siger Brian Krogh.

Brædstrup Handel & Erhverv holder generalforsamling 27. februar på Hotel Pejsegården.

Erhvervsforening skal have ny formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce