El-delebil er på vej til Brædstrup

Sådan ser den nye delebil fra Tadaa ud. En elbil ved navn Zoe, som er udviklet af og i samarbejde med Renault. Pressefoto

El-delebil er på vej til Brædstrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Firmaet Tadaa er fra fredag klar med en delebil til borgerne i Brædstrup. Bilen kan bookes frit efter behov via internettet eller en app.

Brædstrup: Deleøkonomien har gået sin sejrsgang gennem landet i det senere par år, og nu får borgerne i Brædstrup også en mulighed for at springe med på bølgen. Fredag 8. december står Horsens-firmaet Tadaa klar med en grøn delebil. Bilen kan bruges som et supplerende transportmiddel, som borgerne frit kan benytte, når de har behov.

Byens nye elbil får fast base på p-pladsen ved Brædstrup Bibliotek, hvor Horsens Kommune etablerer to ladestandere. Den ene kommer bilen fra Tadaa til at bruge, mens den anden kan benyttes af andre elbilister.

Den nye delebil-ordning er kommet i stand ved hjælp af et samarbejde mellem Horsens Kommune, Tadaa og Brædstrup Lokalråd, og her glæder formanden sig over byens nye tilbud.

- I min verden er det ingen tvivl om, at det er en god idé. Den kan være et godt supplement til ens transportbehov, og alle er vist bekendt med, hvor svært det er at få en taxa i Brædstrup. Men det er klart, at hvis ordningen skal blive succes, kræver det, bilen bliver brugt. Ellers risikerer vi, at muligheden for at leje den forsvinder, siger Preben Norup.

Delebil i Brædstrup
Fredag 8. december klokken 14 til 16 inviterer Tadaa og Brædstrup Lokalråd til indvidelse af den nye delebil ved Brædstrup Bibliotek.Her kan man få en gratis prøvetur, se en demonstration  og oprette sig som medlem af delebilordningen.

Alle med kørekort kan blive medlem. Med en delebil fra Tadaa betaler man et fast månedligt abonnement og for det antal kilometer, man kører i bilen. 

Man kan læse mere om delebilordningen på www.tadaacar.dk

Delebil til mindre byer

Delebilen kan benyttes af alle, som har et kørekort. Man booker elbilen via internettet eller en smartphone-app, som man også bruger til at låse bilen op. Bilen skal efter brug stilles tilbage til ladestanderen ved biblioteket.

Virksomheden Tadaa, som stiller den nye delebil til rådighed, har cirka 55 delebiler ude og køre i Jylland og på Fyn, og fra hovedsædet i Horsens ser man det som ganske naturligt, at nu også Brædstrup får en delebil.

- Vi vil gerne teste delebilordningen i mange forskellige områder også gerne i de mindre byer. Brædstrup og Horsens har i forvejen et tilbud omkring elcykler, så vi synes, det er ganske naturligt, at vi også prøver med en delebil i Brædstrup, siger Anker Hedegaard, forretningsudvikler i Tadaa.

El-delebil er på vej til Brædstrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce