Ejendomsudvikler med store byggeplaner: Vil bygge boliger på energigrund

Ejendomsudvikler Peter Pørtner Voldby købte tilbage i 2015 sammen med en forretningspartner de tidligere Energi Midt-bygninger i Søndergade i Brædstrup. Nu planlægger han at bygge boliger på grunden. Arkivfoto

Ejendomsudvikler med store byggeplaner: Vil bygge boliger på energigrund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

JP Invest og Udvikling ApS i Brædstrup er langt med planer om at udvikle den tidligere Energi Midt-grund midt i Brædstrup. Målet er at lave et nyt og spændende boligområde centralt i byen.

Brædstrup: Et nyt og spændende boligområde med en blandet beboersammensætning lige fra børnefamilier til unge og ældre.

Det er, hvad udviklingsselskabet JP Invest og Udvikling ApS i Brædstrup, som ejer de tidligere Energi Midt-bygninger på Søndergade, har på tegnebrættet.

Bag JP Invest og Udvikling står ejendomsudvikler Peter Pørtner Voldby og Jacob Vignum Jensen fra betonentreprenør Jacob Jensen ApS. De to planlægger at udvikle den tidligere energigrund til et nyt boligområde med op til 50 boliger, som vil få en central beliggenhed midt i Brædstrup.

- Vi er påbegyndt et samarbejde med et arkitektfirma, som er ved at danne sig et overblik over området, og hvad der skal være på grunden. Vi mener, at tiden er gunstig til at gøre noget nu. Vi fornemmer, at der en stor efterspørgsel i Brædstrup efter noget spændende byggeri, som gerne må ligge centralt, siger Peter Pørtner Voldby, direktør i JP Invest og Udvikling.

Vi mener, at tiden er gunstig nu til at gøre noget. Vi fornemmer, at der en stor efterspørgsel i Brædstrup efter noget spændende byggeri, som gerne må ligge centralt.
Peter Pørtner Voldby, direktør i JP Invest og Udvikling

Fede fællesarealer

Målet er at skabe et anderledet boligområde, som består af meget blandet byggeri i forskellige klynger med alt fra etagebyggeri til etplansboliger. Tanken er at skabe særlige byrum i det cirka 14.000 kvm store område, hvor der bliver plads til natur og fællesskab.

- De tanke, vi arbejder med, er at gøre grundene til husene mindre og gøre fællesarealerne federe. Vi lytter os til, at den moderne familie og pensionist ønsker ikke at påføre sig selv en masse arbejde, når de har fri. De vil gerne have nogle fede rammer at være i og have et fedt miljø omkring sig, men det med at gå og passe have er ikke noget, de ønsker i fritiden. Derfor prøver at vi at skabe nogle dejlige oaser og byrum, som er lækre at være i. Det er de overordnede tanker. Om det så ender ud sådan, må tiden vise. Men det er det, vi opererer med, siger Peter Pørtner Voldby.

Usikker på tidshorisonten

Ifølge ejendomsudvikleren er det planen, at det nye boligområde skal indeholde både lejer- og ejerboliger. Da byggeplanerne stadig er i den indledende face, har JP Invest og Udvikling ApS endnu ikke fået økonomien på plads, men ifølge direktører håber man, at selskabet vil kunne løfte økonomien selv. Det afhænger dog af, hvordan den endelige model for det nye boligområde bliver. Det er derfor også for tidligt at sige noget om tidsplanen i projektet.

- Tidshorisonten i det, tør jeg slet ikke spå om nu. Vi håber, at vi kan visualisere og præsentere et projekt i år. Så vi har rammerne på plads om, at det er det her, der skal ske. Til den tid håber vi også, at vi har kommunens tilkendegivelse, at det her må vi. Når vi laver det, skal der laves en ny lokalplan for området. Vi har dog hørt, at kommunen meget gerne vil hjælpe os med det, siger Peter Pørtner Voldby, som selv er optimistisk om at skabe et nyt og anderledes boligområde i Brædstrup.

- Jeg har en tro på, at tiden er gunstig nu til at gøre noget. Jeg synes, der er mange i byen, som snakker om, at man mangler et ordentligt, nyt boligområde, så derfor synes vi også, at tiden er ved at være inde, siger Peter Pørtner Voldby.

Ejendomsudvikler med store byggeplaner: Vil bygge boliger på energigrund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce