Byfest får kendis-besøg: X Factor-sangeren Sigmund optræder ved Bakkelandets Byfest

Sigmund Trondheim bliver et af de store navne ved byfesten i Brædstrup 25. maj. Arkivfoto

Byfest får kendis-besøg: X Factor-sangeren Sigmund optræder ved Bakkelandets Byfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Vi håber på stor opbakning, lyder det fra arrangørerne, som har hyret X Factor-stjernen Sigmund Trondheim til at optræde til Bakkelandets Byfest i Brædstrup.

Brædstrup: X Factor-stjernen Sigmund Trondheim bliver et af topnavnene ved Bakkelandets Byfest i Brædstrup lørdag 25. maj. Den 23-årige sanger optræder klokken 13.15 i byfestens "første halvleg", der er målrettet børn og unge.

- Det er super, at vi har fået Sigmund med. Det er et rigtigt scoop og lige noget for teenagerne, siger Jonna Wolter Due Andersen, der er tovholder for byfestens børne- og ungefestival.

Sigmund Trondheim blev landskendt, da han i 2018 kom i finalen ved X Factor, og han blev den mest populære deltager det år.

Siden har han haft meget travlt. Han har blandt andet skrevet selvbiografien "Sigmund", udgivet dokumentaren "Kommer Sigmund i Helvede", deltaget i det danske Melodi Grand Prix, hvor han fik en tredjeplads, og han har suset rundt til events i storcentre og diverse skoler med sin musikalske performance og foredrag.

Han er for tiden aktuel i "Divaer i Junglen" på TV3, hvor han beviser, at han er meget mere end en talentfuld sanger og danser, og at han ikke bare sådan lader sig slå ud.

Ud over Sigmund kan man også opleve helt lokale talenter ved børnefestivalen, blandt andre unge dansere fra La Cours danseinstitut. Man kan også møde byens nye landbetjent, Tommy Petersen, der dukker op med patruljevogn og en makker, og så vil DcH Brædstrup stille op med et agility-show for hunde.

Der er meget mere på programmet, og efter klokken 14 begynder den "voksne" del af festen med mad, musik og underholdning frem til klokken 2.

Musikalsk dyst i byhaven

Men allerede dagen før - fredag 24. maj - bliver der masser af gang i Brædstrup. Brædstrup Handel & Erhverv arrangerer musik i Byhaven på Bredgade. Her vil der fra klokken 16 til 22 være musik med seks lokale bands, og der vil være billetsalg til byfesten - og servering af fadøl med mere. Samtidig har byens butikker længe åbent - også frem til klokken 22.

Man kan stemme på de lokale musikere og være med til at afgøre, hvilket band der skal optræde om lørdagen, og samtidig deltager man i en lodtrækningskonkurrence.

- Vi håber på stor opbakning, og det er i hvert fald ikke sidste gang, at vi i Brædstrup Handel & Erhverv arrangerer musik og events i Byhaven, siger formanden for handelsstandsforeningen, Linda Mikkelsen

Byfest får kendis-besøg: X Factor-sangeren Sigmund optræder ved Bakkelandets Byfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce