Brødre har købt gammel industrigrund: Nu er de klar med byggeplaner

Brian (t.v.) og Lars Olsen fra Olsens Entreprenør Service ApS. overtog 1. maj byggegrunden ved siden af Citröen i Brædstrup. Her vil de nu til at opføre en lagerhal til deres maskinpark. Foto: Henrik Sandvad

Brødre har købt gammel industrigrund: Nu er de klar med byggeplaner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brian og Lars Olsen, som ejer Olsens Entreprenør Service, har overtaget den tidligere Q8-grund på Indre Ringvej i Brædstrup. Her vil de bygge ny lagerhal til deres virksomhed.

Brædstrup: Der har været heftig aktivitet på den tomme industrigrund ved siden af Citroën på Indre Ringvej i Brædstrup i den senere tid. Grunden har stået tom i over 30 år og var godt groet til i træer og buske. Alt det er nu ryddet væk, og der ligger nu en helt åben plads. Her er det planen, at grundens nye ejere, brødrene Brian og Lars Olsen fra Olsens Entreprenør Service, vil til at bygge.

- Vi har været i en lejet lagerhal de seneste to år, men vi vil gerne have vores eget. Når man samtidig laver mange opgaver lokalt omkring Brædstrup, er det meget praktisk at have noget centralt i byen. Det her er en supergod beliggenhed tæt på midtbyen og tæt på Silkeborgvej, så vi synes, at grunden var for god til bare at ligge hen, lyder det fra Brian Olsen.

Når man laver mange opgaver lokalt omkring Brædstrup, er det meget praktisk at have noget centralt i byen. Det her er en supergod beliggenhed tæt på midtbyen og tæt på Silkeborgvej, så vi synes, at grunden var for god til bare at ligge hen.
Brian Olsen, medindehaver af Olsens Entreprenør Service ApS

God beliggenhed

Godt modtaget

Brødrene overtog 1. maj erhvervsgrunden fra Q8, som tidligere har haft et depot på området, men nu kommer der snart liv på grunden efter over 30 år med stilstand.

- Vores kommende nabo i Citroën er rigtig glad for, at der endelig sker noget, og det er også noget, folk i byen gerne vil høre om. Vi håber, vi snart kan opføre en hal og rykke herind, siger Brian Olsen.

Travl tid

Brian og Lars Olsen er opvokset i Brædstrup, og de er begge uddannet fra Entreprenørfirmaet Jens Jørgensen i Østbirk. For to år siden fik de lyst til at stå på egne ben med Olsens Entreprenør Service, som laver alt i jord-, kloak- og belægningsarbejde.

- Vi er autoriserede kloakmestre, så vi kan alt i kloak, men ellers laver vi støbearbejde og fundamenter. I øjeblikket laver vi fundament for Vesterbo Huse i en udstykning i Lund, men ellers arbejder vi ikke for så mange husfirmaer. Det giver os mulighed for at operere mere frit, og det giver en større variation og bredde i opgaverne, siger Lars Olsen.

De er i alt tre i Olsens Entreprenør Service, og de kan godt mærke, der er travlt i byggeriet. De kommer også vidt omkring i hele det østjyske område.

- Her ligger vi jo perfekt i Brædstrup, fordi vi ligger godt i forhold til opgaver i Horsens, Skanderborg eller Silkeborg. Vi har rigtig travlt i øjeblikket, og vi håber da, at vi kan få en ekstra mand mere, inden vi skal til at bygge vores nye lagerhal, siger Brian Olsen.

Brødre har købt gammel industrigrund: Nu er de klar med byggeplaner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce