Brædstrup-modeller går igen catwalk på Pejsegården

Der er mange mennesker i sving til modeshowet - både som udstillere og arrangører. Her er det fra venstre Lene Kræmmer, Elin Nielsen, Irene Benfeldt, Ditte Kehlet, Beata Bonarek med børnene Wiktor og Isabela, Katrine Holst, Jette Reenberg, Alf Kristoffersen, Susanne Bagge, Daniel Rosenlind, Grethe Nielsen, Jesper Wohlert, Karina Mikkelsen, Lene Sørensen, Gunhild Petersen og Signe Tømmerby. Foto: Elin Nielsen

Brædstrup-modeller går igen catwalk på Pejsegården

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ældre Sagen er med til at arrangere stort modeshow på Hotel Pejsegården.

Brædstrup: Mode kender ingen alder, så derfor er Ældre Sagen i Brædstrup igen i år klar med modeshow på Hotel Pejsegården. Det sker torsdag 27. september klokken 18.30.

Det er tredje år i træk, at Ældre Sagen er gået sammen med et udvalg af byens butikker for at præsentere en mode- og inspirationsaften på Pejsegården. Aftenen vil blandt andet byde på efterårets mode og trends, og der vil være tøj for både børn, yngre og ældre til begge køn, og der vil også være gode fif og inspiration til frisurer, makeup, smykker, ure og meget andet.

Det plejer at være en aften, der virkelig kan samle folk. Sidste år var der ikke færre end 270 gæster.

En række af byens butikker har valgt at stille op til modeshowet. Det drejer sig om Boutique Mary, Din Tøjmand, Mariané Mode, Fru Møller og børnetøjsbutikken Happapugi. Der er også besøg fra Karisma Sko og Sportigan samt Blomstergården. Derudover kommer guldsmed Susanne Bagge, frisør Ditte Kehlet og Matas.

Ligesom de foregående år er det Irene Benfeldt, Gunhild Petersen og Grethe Nielsen fra Ældre Sagen, der er tovholdere.

Modeller i alle aldre

Flere af forretningerne stiller med modeller i alle aldre, der skal vise tøj frem, og der bliver også vist frisurer, smykker og meget mere.

Ligesom sidst vil fotograf Elin Nielsen være aftenens konferencier. Hun tager også billeder ind imellem og udstiller desuden fotografier.

Der vil desuden være et indslag af Anette Messerschmidt Søgaard, som er psykoterapeut. Hun vil fortælle om den gode samtale og dens betydning.

Til modeshowet serverer Hotel Pejsegården en let anretning, og vil man deltage og opleve showet, koster det 125 kroner inklusive anretningen. Drikkevarer kan købes.

Aftenen byder også på et amerikansk lotteri, som købes ved indgangen, hvor der vanker gode præmier, og butikkerne vil have salgsboder klar. Dørene åbnes kl. 17.45.

Billetter kan købes ved Boutique Mary, Søndergade 50a i Brædstrup.

Brædstrup-modeller går igen catwalk på Pejsegården

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce