Brædstrup Revy er klar til skøndans

Johnna Wennerwald, Lars Green Olsen, Marinka Sørensen, Morten Rauff, Peter Andersen, Hanne Møllegaard, Kirsten Olsen, Bent Søndergård og Jørgen Forsingdal står atter klar til at underholde til Brædstrup Revy i uge 7. Foto: Henrik Sandvad

Brædstrup Revy er klar til skøndans

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der bliver både ballet og en masse sjov og grin, når Brædstrup Revy igen i år er klar til at tage gas på alt fra landspolitikere, og hvad der rører sig i Brædstrup.

Brædstrup: Brædstrup Revy har på mange måder fået et løft i år. Det sker både, når skuespillerne Lars Green Olsen og Peter Andersen kaster sig ud i et løft i et lille balletnummer, men også mere generelt er der sket et løft med revyen i år, lover instruktør Hanne Møllegaard.

- Vi er blevet en del af en gruppe med andre amatørrevyer rundt i landet, hvor vi deler nogle af vores bedste tekster. Dermed har hele revyen fået et løft på tekstsiden, og vi har fået fat i nogle rigtig sjove numre. Så der venter folk en fantastisk revy i år, siger Hanne Møllegaard.

Holdet bag Brædstrup Revy er i øjeblikket i fuld gang med at øve replikker og sange til dette års revy, som har premiere lørdag 16. februar til Land & Byfesten på Hotel Pejsegården. Selvom Brædstrup revyen består af lokale amatørskuespillere, behøver man nødvendigvis ikke at komme fra Brædstrup, hvis man vil have et godt grin til den lokale revy. Emnerne spænder nemlig bredt, så alle kan være med.

- Vi vil gerne favne bredt i vores revy, og man kan sagtens komme fra Østbirk eller Horsens og have en sjov aften. Selvfølgelig er der også lokale ting med, men de er ikke så indforstået, at man ikke kan grine af det, siger "revy-mutter" Kirsten Olsen.

Brædstrup Revy
  • Skuespillere: Hanne Møllegaard, Heidi Gormsen, Morten Rauff, Marinka Sørensen, Lars Olsen, Johnna Wennerwald og Peter Andersen.
  • Instruktør: Hanne Møllegaard og Heidi Gormsen
  • Backstage: Kirsten Olsen
  • Musik: Jørgen Forsingdal (klaver), Allen Thorning Madsen (trommer), Bent Søndergård (guitar) og Kætil Rokkjær (bas).
  • Dans: Danseinstituttet La Cour.


Brædstrup Revy har premiere lørdag 16. februar på Hotel Pejsegården. Derudover er der forestillinger tirsdag 19. februar og torsdag 21. februar.
Dansepigerne, Peter Andersen og Lars Green Olsen, er klar til skøndans i årets lokalrevy. Foto: Henrik Sandvad
Dansepigerne, Peter Andersen og Lars Green Olsen, er klar til skøndans i årets lokalrevy. Foto: Henrik Sandvad

Håber på 1000 gæster

Revyholdet består ud over de syv skuespillere af musikere med Jørgen Forsingdal i spidsen. Holdet melder selv, at de står "skarpt" her en måneds tid inden premieren. Det skyldes dog i høj grad, at der stadig øves med teksterne på papir. Skuespillerne er dog fortrøstningsfulde omkring, at de er helt klar, når det går løs.

- Det hele plejer at falde på plads i ugen op til premieren. Så vi satser på, det sker igen i år, siger skuespiller Marinka Sørensen.

Revyen i Brædstrup havde i 2017 lidt under 1000 gæster, der så den lokale revy. Revyholdet håber derfor i år, at den magiske grænse på 1000 skal brydes i år.

- Vi synes, det kunne være fantastisk, hvis det er i år, at vi kommer over de 1000 gæster. Så folk skal bare skynde sig at købe billet, siger Kirsten Olsen.

Billetterne til de tre forestillinger på årets lokalrevy kan bestilles allerede nu på Hotel Pejsegården.

Brædstrup Revy er klar til skøndans

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce