Borgerforening siger ja til fusion

Formanden for Brædstrup Borgerforening, Jørn Finseth, glædede sig i sin beretning over et godt revyår, som gjorde, at borgerforening kom ud af 2017 med et pænt overskud. Arkivfoto

Borgerforening siger ja til fusion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brædstrup Borgerforening har på en generalforsamling sagt ja til en fusion med Brædstrup Turistforening. De to foreninger begynder efter påske arbejdet med at lægge sig sammen.

Brædstrup: Et forslag om fusion med Brædstrup Turistforening var ikke noget, som kunne lokke medlemmerne af Brædstrup Borgerforening til generalforsamling. Det kom således kun seks medlemmer til foreningens ordinære generalforsamling, som blev holdt tirsdag i hallens mødelokale, ud over bestyrelsen.

De fremmødte valgte dog at sige pænt ja tak til en fusion med den lokale turistforening, og dermed er vejen banet for en ny forening med navnet Brædstrup Borger- og Turistforening.

- Nu er beslutningen om at lægge de to foreninger sammen taget. Vi har aftalt, at turistforeningen vil fortsætte med sine planlagte ture året ud. Efter påske vil vi så begynde på arbejdet med at se på vores vedtægter. Vi skal have lagt turistforeningens vedtægter ind i vores, og der skal blandt andet revideres i formålsparagraffen. Så der er en del praktisk arbejde, inden de to foreninger er kørt helt sammen. De nye vedtægter skal jo også vedtages på en generalforsamling, siger Jørn Finseth, formand for Brædstrup Borgerforening.

Han oplyser, at det ligeledes er aftalt, at bestyrelsen i Brædstrup Turistforening indlemmes som en arbejdsgruppe i Brædstrup Borgerforening.

Lokalrevy gav overskud

Den lokale borgerforeningsformand kunne i sin beretning se tilbage på et godt år, hvor foreningernes aktiviteter var velbesøgte. Lidt uvant kom borgerforeningen i 2017 ud med et overskud på 22.179 kroner. Det flotte resultat skyldes især en velbesøgt lokalrevy, hvor 100 flere revygæster lørdag aften i forhold til i 2016 bidrog med ekstra 15.000 kroner i borgerforeningens kasse. I alt blev lokalrevyen set af 870 publikummer.

- Det var et rigtig flot revyår, og selvom vi ikke når op på det samme i 2018, hvor cirka 700 har set revyen, kan vi sagtens glæde os over, at det gik så godt i 2017, siger Jørn Finseth.

Til generalforsamlingen var der også valg til bestyrelsen. Her blev Marianne Overvad og Jane Bønnelykke genvalgt.

Borgerforening siger ja til fusion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce