Bilister sad fast i sneen: Kvinde bød på kaffe og kage

Brokhøjvej mellem Sdr. Vissing og Brædstrup er altid en kritisk strækning, når det sner. Det er megen fygning, og sneploven kommer ikke forbi så ofte. Billedet her er taget torsdag 1. marts klokken 15. Foto: Peter Hald

Bilister sad fast i sneen: Kvinde bød på kaffe og kage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flink kvinde kom med kaffe og hjemmebagt kage til bilister, der var endt i snefyldt grøft mellem Sdr. Vissing og Brædstrup.

Sdr. Vissing: Det voldsomme snevejr giver mange problemer, især for bilisterne. Men der kan også findes små solstrålehistorier midt i bøvlet. Således kan Susanne Bak Hansen fra Sdr. Vissing fortælle om en særdeles positiv oplevelse i en ellers træls situation onsdag 28. februar, da hun og tre andre bilister var kørt i grøften på stribe på Brokhøjvej et par kilometer vest for Sdr. Vissing.

- Vi holdt fire biler inden for 200 meter og var alle kørt i grøften. Vejen var føget helt til. De to første bilister skulle have hjælp fra Falck, og der gik ikke så lang tid, før de blev hjulpet. Men jeg og den fjerde bilist skulle have Dansk Autohjælp, og det tog altså rigtig lang tid.

- Manden i den ene bil var kørt fast klokken 11 og jeg klokken 12. 30... og klokken 14 var der stadig ikke sket noget. En yngre dame i bil stoppede så og spurgte, om der var noget, hun kunne gøre, men det var der jo ikke. Men hun kom tilbage lidt efter med kaffe og hjemmebagt kage til os - hun kom fra Troelstrup et par kilometer væk.

- Man bliver sådan helt hjertevarm. Der er da håb for vores fremtid, fortæller Susanne Bak Hansen fra Sdr. Vissing.

Hun var på vej i retning mod Brædstrup, da uheldet skete på den snefyldte vej, der åbenbart ikke havde haft besøg af sneploven.

- Manden i den anden bil foran mig var sælger, og vi talte lidt sammen om den rare dame med kaffen og kagen. Han grinte og sagde: "Det er fanme kun i Jylland, at sådan noget sker", fortæller Susanne Bak Hansen.

- Vi holdt der til klokken 15.30, før autohjælpen kom - det er jo længe. Men der var varme i bilen, og jeg havde min mobiltelefon, så det var ikke så slemt, tilføjer hun.

Bilister sad fast i sneen: Kvinde bød på kaffe og kage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce