Aftenskole ændrer ledelsen

Hanne Ravn er trådt tilbage som aftenskoleleder i Brædstrup, men hun fortsætter som formand for Tinghusets styregruppe. Arkivfoto: Mette Mørk

Aftenskole ændrer ledelsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skolelederposten i DOF Brædstrup Aftenskole går fra Hanne Ravn til Anne Grethe Nørgaard.

Brædstrup: DOF Brædstrup Aftenskole har fået ny ledelses-struktur. Lige siden 1996 har Hanne Ravn været aftenskoleleder, men hun er nu trådt et trin ned af stigen, og skolelederposten er overdraget til Anne Grethe Nørgaard. Det bliver markeret officielt med en reception fredag 12. januar klokken 16-17.30 i foredragssalen på Brædstrup Bibliotek.

- Det er oplagt, at Anne Grethe Nørgaard skal have det øverste ansvar i ledelsen, da hun er bestyrelsesesformand for aftenskolen. Jeg er flyttet til Kjellerup, og man skal have fingeren på pulsen i det daglige for at være aftenskoleleder. Men jeg er stadig med i et triumvirat, hvor Anne Grethe Nørgaard er aftenskoleleder, Aksel Bruun er økonomisk ansvarlig, og jeg selv er teknisk leder, hvor jeg har til opgave at passe hjemmesider og udføre it-arbejde, forklarer 65-årige Hanne Ravn.

En del af aftenskolens undervisning foregår i medborgerhuset Tinghuset på Østergade i Brædstrup. Apropos Tinghuset fortsætter Hanne Ravn som formand for Tinghusets styregruppe, og hun vil også fremover undervise i yoga i aftenskolen.

Selve Tinghuset er ved at blive renoveret, og en af de store, kommende opgaver bliver at lægge nyt gulv i det store mødelokale.

Aftenskole ændrer ledelsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce