Ældre Sagen i Brædstrup vokser stadig

En stor flok frivillige fra Ældre Sagen i Brædstrup fik forleden en belønnning for deres indsats - en heldags udflugt til brunkulsjerne. Privatfoto

Ældre Sagen i Brædstrup vokser stadig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På tre år er der kommet 300 flere medlemmer. Nu når Ældre Sagen i Brædstrup op på 1700 medlemmer.

Brædstrup: Det går forrygende for Ældre Sagen i Brædstrup. Medlemstallet bare vokser og vokser, og hvor lokalafdelingen for tre år siden havde 1400 medlemmer, er antallet af medlemmer nu vokset til 1700 personer.

Ikke alene er selve medlemstallet vokset. Antallet af frivillige hjælpere - blandt andet i besøgstjenesten, telefontjenesten og flere andre funktioner - er også højt.

- Vi har over 80 frivillige, og vi har ikke svært ved at skaffe dem. Mange henvender sig af sig selv, og der kommer også yngre folk til, siger formanden for Ældre Sagen i Brædstrup, Niels Rasmussen.

- Det eneste område, hvor vi lige nu har brug for flere hjælpere, er vågetjenesten. Vi kan godt bruge to-tre mere til det, siger han.

Belønnes med stor udflugt

De frivillige arbejder i sagens natur gratis, men der vanker en belønning hvert år - nemlig en festlig udflugt.

Turen gik til brunkulslejerne i Søby, og over halvdelen af de mange frivillige - en flok på 45 - drog afsted torsdag 7. juni i en stor bus fra Brædstrup Turistfart:

- Det var en suverænt god udflugt. Vi fik en rundvisning med guide, men ikke mindst er sådan en udflugt en mulighed for, at de frivillige kan møde hinanden og få talt sammen og vendt tingene. Vi skylder lige en tak til Brædstrup Humanitær Forening, der havde givet et tilskud - ellers havde det nok ikke været muligt, siger Niels Rasmussen.

Ældre Sagen holder en sommerpause med arrangementerne, men i efteråret begynder man igen.

Ældre Sagen i Brædstrup vokser stadig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce