Ældre Sagen i Brædstrup vokser: Nu er foreningen blandt de største i Brædstrup

Formand for Ældre Sagen i Brædstrup, Niels Rasmussen, så i sin beretning tilbage på et travlt år, hvor foreningens mange tilbud og aktiviteter har været velbesøgte. Arkivfoto

Ældre Sagen i Brædstrup vokser: Nu er foreningen blandt de største i Brædstrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ældre Sagen i Brædstrup oplever en pæn fremgang i medlemstallet, og foreningen er nu blandt de største foreninger i Brædstrup.

Brædstrup: Det var stor tilfredshed hos formanden for Ældre Sagen i Brædstrup, da foreningen forleden holdt sin årlige generalforsamling på Hotel Pejsegården. Foran 70 tilhørere kunne formand Niels Rasmussen gøre status over et godt og aktivt år, hvor den lokale afdeling af Ældre Sagen er vokset til cirka 1600 medlemmer.

- Antallet af medlemmer er i pæn fremgang i forhold til sidste årsmøde, og vi må være en af de foreninger i Brædstrup med flest medlemmer. De mange medlemmer er vi i bestyrelse og netværk rigtig godt tilfredse med, og det giver et godt grundlag for nogle aktiviteter, da vi får en del af medlemsbidraget tilbage til foreningen, sagde Niels Rasmussen.

Ros til frivillige

Ældre Sagens formand roste samtidig foreningens mange frivillige, som hvert år yder en stor indsats med telefontjeneste, ledsagetjeneste, besøgsvenner, vågetjeneste, it-hjælpere, spisegrupper og bowling. De frivillige har en stor del af æren for foreningens fremgang, da de er med til at sørge for aktiviteter og tilbud til medlemmerne, roste formanden.

- På den måde forsøger vi at give medlemmerne en bred vifte af tilbud for at blive aktiveret, men naturligvis også for derved at øge interessen for medlemskab af Ældre Sagen, sagde Niels Rasmussen.

Han så i sin beretning også tilbage på et aktivt år, hvor foreningens mange aktiviteter har været velbesøgte fra medlemmerne.

Genvalg til formand

Til generalforsamlingen var der fire af bestyrelsens syv medlemmer på valg. Det var Gunhild Petersen, Birthe Olesen, Grethe Nielsen og Niels Rasmussen, som alle blev genvalgt. Efterfølgende konstituerede bestyrelsen sig uændret med Niels Rasmussen som formand, Ingelise Andersen som 1. næstformand, Gunhild Petersen som 2. næstformand, Birthe Olesen som sekretær og Lilian Trans som kasserer. Carsten Kildevang blev valgt som 1. suppleant og Vibeke Hviid som 2. suppleant.

Ældre Sagen i Brædstrup vokser: Nu er foreningen blandt de største i Brædstrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce