Årets store handelsdag: Stor interesse for at deltage i kræmmermarked

Karina Mikkelsen fra Karisma Sko er tovholder for kræmmermarkedet. Her sidder hun med den detaljerede plan for markedet, der kommer til at fylde hele Bredgade lørdag 4. maj. Arkivfoto: Peter Hald

Årets store handelsdag: Stor interesse for at deltage i kræmmermarked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er godt gang i salget af boder til Brædstrup Kræmmermarked 4. maj, og arrangørerne forventer udsolgt inden længe.

Brædstrup: Lørdag 4. maj holdes der atter kræmmermarked i Brædstrup, og der er stor interesse for at være en del af den store handelsdag. Det oplyser Karina Mikkelsen fra Brædstrup Handel & Erhverv, som arrangerer markedet.

- Det går rigtig godt med at få afsat boderne. Vi har i år 90 stande, og lige nu er der kun 26 tilbage. Jeg forventer helt klart, at de sidste pladser ryger kort før markedet. Sådan plejer det at gå, når kræmmerne opdager, at vejret bliver godt, og det gør det, siger Karina Mikkelsen med et grin, da hun selv kan fejre fødselsdag på dagen.

Ud over kræmmerne byder årets kræmmermarked på underholdning. Musikskolen deltog første gang sidste år, og musikskolens elever er med igen i år og viser deres kunnen.

- De får lidt mere plads i år, hvor der også bliver en scene, de kan optræde på. Overskuddet fra markedsdagene sidste år brugte vi på at købe et bedre lydanlæg, så ved kræmmermarkedet er det et af de første gange, hvor det kommer i brug. Dermed giver kræmmermarkedet også noget tilbage til byen, siger Karina Mikkelsen.

Kræmmermarkedet er altid rigtig hyggeligt, og folk er i godt humør. Butikkerne er også ekstra på dupperne den dag, og det plejer at være en god handelsdag.
Karina Mikkelsen, tovholder på Brædstrup Kræmmermarked

Gymnastik og valgkamp

Også de lokale foreninger har meldt deres ankomst. I år er Brædstrup IF's telt rykket ind på Niels Wongesvej, fordi gymnasterne gerne vil have et plant underlag til at vise deres opvisning på. Derudover kommer der foreninger som Brædstrup Humanitær, men også områdets friskoler og Brædstrup Skole har meldt deres ankomst. Det forestående folketingsvalg kommer også til at sætte sit præg på kræmmermarkedet, da flere politiske partier vil være på gaden.

Brædstrup Kræmmermarked er traditionelt godt besøgt af både kræmmere og gæster, og det er der en god grund til, mener tovholderen på markedet.

- Kræmmermarkedet er altid rigtig hyggeligt, og folk er i godt humør. Butikkerne er også ekstra på dupperne den dag, og det plejer at være en god handelsdag. Især vores maj-marked er rigtig velbesøgt, fordi det er det første på sommersæsonen, siger Karina Mikkelsen.

Brædstrup Kræmmermarked foregår lørdag 4. maj fra klokken 9 til 15.

Årets store handelsdag: Stor interesse for at deltage i kræmmermarked

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce