Åbner til næste år: Købmandsbutik i Nim får også tankanlæg

Nim Butikstorv Aps har nu indgået en aftale med Hornsyld Købmandsgård om tankanlægget til købmandsforretningen. I forvejen har man en aftale med byggefirmaet Lokato om at opføre selve bygningen til forretningen, og LM Entreprenør ApS i Nim udfører jord- og belægningsarbejde. Arkivtegning

Åbner til næste år: Købmandsbutik i Nim får også tankanlæg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nim Butikstorv ApS har allieret sig med Hornsyld Købmandsgård om etablering af tankanlæg til den kommende købmandsbutik i Nim.

Nim: Selskabet Nim Butikstorv ApS, der skal drive den kommende købmandsforretning i Nim, har nu underskrevet en aftale om etablering af et tankanlæg til benzin og diesel, der skal placeres ved butikken.

Det bliver Hornsyld Købmandsgård, der skal levere tankanlægget, og i bestyrelsen for Nim Butikstorv er der glæde over, at det nu er lykkedes at få salg af benzin og diesel med som en del af butiksprojektet.

- Et tankanlæg kan give en omsætningsforøgelse på 20 procent, og det er klart, at det vil give et endnu bedre grundlag for vores købmandsbutik, siger formanden for Nim Butikstorv, Jens Pedersen.

Åbner i påsken

Planen er, at købmandsbutikken i Nim skal åbne i påsken 2019, og Jens Pedersen regner med, at tankanlægget kan åbne samtidig.

Butikselskabet går snart i gang med byggeriet. Købmandsbutikken skal ligge på østsiden af Præstevænget ud mod hovedvejen Horsensvej.

Provstiudvalget har på et møde 22. juni godkendt køb af jorden, og en endelig aftale om jordkøb underskrives snarest, oplyser Sven Jørgensen, der er næstformand i Nim Butikstorv ApS.

Der skal etableres kloakering, og i anden halvdel af august kan man begynde på sokkelstøbningen.

Skal finde købmand

Det har taget to års planlægning at nå så langt, men ifølge Jens Pedersen er vejen nu banet for købmandsbutikken.

Et af de afgørende skridt, der stadig skal tages, er at få ansat en købmand. Men det anser Jens Pedersen ikke for noget problem. Butikken i Nim bliver en del af Min Købmand-kæden, der drives af koncernen Dagrofa, og nu burde Dagrofa have rigtig gode kort på hånden, når man skal finde en købmand, mener Jens Pedersen:

- Vi har et godt produkt - en splinterny butik med tilhørende tankanlæg, siger han.

Købmandsforretningen skal i alt være på omkring 600 kvadratmeter med et butiksareal på 375 kvadratmeter.

Nim Butikstorv har i øvrigt sat dato på det borgermøde, man har lovet at holde om butikken. Borgermødet skal finde sted om aftenen tirsdag 7. august i forsamlingshuset i Nim.

Åbner til næste år: Købmandsbutik i Nim får også tankanlæg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce