21 færdselsbøder skrevet på få timer

Brædstrups nye landbetjent Tommy Petersen understreger, at hele 21 færdselsbøder på én dag er i overkanten. Arkivfoto

21 færdselsbøder skrevet på få timer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brædstrup: Den nye landbetjent i Brædstrup. Tommy Petersen, gennemførte sammen med fem kolleger fra Horsens en større færdselsaktion i Brædstrup torsdag 2. maj om eftermiddagen og aftenen. Og politifolkene fik i den grad "gevinst". Ikke mindre end 21 bøder blev delt ud i løbet af omkring fire timer.

Betjentene fik blandt andet snakket alvorsord med unge, der kørte på ulovlige knallerter, og med bilister, der havde glemt at tage sikkerhedssele på, eller som snakkede i mobiltelefon under kørslen.

Sagerne fordeler sig således: To ulovlige knallerter afsløret, to sager, hvor unge kørte to på én knallert, en sag med en knallertkører uden styrthjelm, tre bilister taget i at køre uden sele, seks bilister taget i at snakke i mobiltelefon under kørsel, en sag med en knallert uden forsikring, en knallertfører uden knallertkørekort, to bilister, der kørte bil i frakendelsestiden, en fartbølle, en med nedslidte dæk og en sag med en bilist, der havde forladt bilen og bare havde ladet den stå i tomgang.

- Det var ret mange sager. Det viser, at her er noget, vi skal have fokus på. Derfor vil vi på et tidspunkt gennemføre en lignende aktion i Brædstrup, siger Tommy Petersen.

De seks betjente kørte rundt i Brædstrup både i civile biler og på motorcykel.

De fleste af ulovlighederne blev afsløret i begyndelsen af færdselsaktionen, for ret hurtigt rygtedes det i byen, at der var politipatruljer i aktion, og så holdt "synderne" sig væk.

21 færdselsbøder skrevet på få timer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce