Overvældende succes: 15 byggegrunde blev solgt i løbet af én formiddag

I udstykningerne Akset og Strået, som ligger nord for Kirkevej i Gedved, er der i alt 40 grunde. 15 af dem er nu solgt. Arkivfoto

Overvældende succes: 15 byggegrunde blev solgt i løbet af én formiddag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

gedved - Interessen for de nye udstykninger Akset og Strået i Gedved har været helt overvældende.

Efter den første udbudsrunde, som sluttede i onsdags, er 15 af de i alt 40 byggegrunde solgt, og det er gået usædvanligt stærkt, fortæller Mette Munk Lauritsen, som er salgskonsulent og bosætningsguide i Horsens Kommune.

- Jeg har aldrig oplevet, at det er gået så stærkt før, fortæller hun.

De 40 grunde blev sat til salg i en budrunde, der startede onsdag 8. februar. Interesserede købere havde herefter 14 dage til at byde.

Kl. 10 i onsdags åbnede Mette Munk Lauritsen for budene og kunne konstatere, at der var indgivet 18 bud. Nogle havde budt på samme grund, og 10 af grundene blev solgt til højestbydende.

Kl. 12 blev de resterende grunde frigivet efter først til mølle-princippet til mindstepriser, og her blev der sat underskrifter på yderligere fem grunde.

- Derudover er der tre købere, som ikke fik deres førsteprioritet, fordi de grunde, de var interesserede i, blev solgt i udbudsrunden. De lurer lige nu på, hvad de så skal købe, forklarer Mette Munk Lauritsen og konstaterer, at det var en rigtig god arbejdsdag for hende i onsdags.

Fem bud på én grund

På grund af den store interesse blev størstedelen af grundene solgt til en pris over den fastsatte mindstepris.

- Der var f.eks. en grund, hvor der var fem bud, og den køber, der byder over alle de andre, får den jo. Jeg har tavshedspligt, og må ikke oplyse priserne, men der var overbud på alle grundene i udbudsrunden på nær to, fortæller Mette Munk Lauritsen.

Alle køberne er børnefamilier. En del af dem bor i Gedved i forvejen, mens grundene også har tiltrukket en del købere fra Aarhus.

Mette Munk Lauritsen er meget optimistisk i forhold til at få sat underskrifter på de øvrige 25 grunde.

- Jeg tror, det kommer til at gå stærkt, og jeg vil vurdere, at de to udstykninger er udsolgt i løbet af i år. Det er gode udstykninger, som ligger rigtig godt, og nu går vi snart ind i højsæsonen for salg af byggegrunde, siger Mette Munk Lauritsen.

Stor lokal opbakning

Hun er glad for den opbakning, hun møder blandt Gedved-borgerne.

- I Gedved er der en meget stærk lokalbefolkning, som gør utrolig meget for at gøre opmærksom på de her grunde og på den måde hjælper til med salget. Inden grundene blev sat til salg, inviterede de mig f.eks. ud for at fortælle om grundene, og borgerne har planer om at invitere byggefirmaer ud for at gøre opmærksom på de her grunde, fortæller Mette Munk Lauritsen.

Borgmester Peter Sørensen (S) er selvfølgelig også glad for den store interesse for grundene i Gedved.

- Det er godt for Gedved, og det er godt for de købere, som får deres boligdrømme opfyldt, siger Peter Sørensen til Folkebladet.

Overvældende succes: 15 byggegrunde blev solgt i løbet af én formiddag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce