Skodas populære minibil får små forbedringer

Ændret front, ny skærm i instrumenteringen og flere motorvarianter er nogle af nyhederne i den faceliftede Skoda Fabia, der koster fra 128.000 kr. Foto: Skoda

Skodas populære minibil får små forbedringer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konkurrencen i miniklassen er barsk, og Skoda Fabia får derfor et facelift, der bl.a. omfatter nye motorer, designændringer inde og ude, mens man dropper dieselversionerne.

Folkelig og fornuftig. De ord har længe kunnet knyttes til Skoda Fabia. Nu kan tjekkerne også føje et tredje f til rækken: F for forfinet. Det sker i forbindelse med et facelift, der omfatter bl.a. en ny front med større kølergrill, opgradering af interiøret, hvor en 6,5 tommer berøringsskærm nu er standard og kan udvides med mulighed for Apple CarPlay.

Skoda Fabia baserer sig dog fortsat på en ældre platform og ikke den nyeste af slagsen, som Ibiza og Polo kører med. Til gengæld leveres den jo som stationcar, og her er merprisen 10.000 kr. i forhold til den nye basispris på 128.000 kr. der inkluderer en 1,0 benzinmotor med 75 hk og et pænt udstyr med bl.a. aircondition. Der kommer ikke varianter med dieselmotor - derimod udvides programmet af benzinmotorer med to 1,0 turbomotorer med hhv. 95 eller 110 hk.

Merprisen for den 95 hk version udgør 20.000 kr., mens der er yderligere godt 10.000 kr. op til udgaven med 110 hk. Indstigningsmodellen hedder Active, og der er 12.000 kr. op til næste niveau, kaldet Ambition, mens topmodellerne kaldes Style og koster fra 174.000 kr. Den faceliftede Skoda Fabia kommer til Danmark i løbet af efteråret.

Skodas populære minibil får små forbedringer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce