Nissan-forhandlere klar med fornyet udgave af Nissan Qashqai

Nissan sender nu en fornyet udgave af Nissan Qashqai på gaden.

Nissan-forhandlere klar med fornyet udgave af Nissan Qashqai

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nissan-forhandlere præsenterer den nye model ved åbent hus-arrangement i denne weekend.

Biler: Drømmer du om at blive godt kørende er Nissan Qashqai en mulighed.

Nissan Qashqai kommer nu i en fornyet udgave og præsenteres hos landets Nissan-forhandlere i denne weekend, den 26. og 27. august.

Ifølge Nissan er bilen solgt i mere end 2,3 millioner eksemplarer på verdensplan, og det er som nævnt tilbagemeldingerne fra kunderne, der har fået fabrikken til at sende en fornyet udgave på gaden. 

Mere udstyr

Opdateringerne på den nye Nissan Qashai har fokus på fire områder - et moderne nyt udvendigt design, højere kvalitet i kabinen, forbedrede køreegenskaber og tilføjelse af nye Nissan Intelligent Mobility-teknologier, der giver kunderne endnu mere komfort, tryghed og tillid. I forbindelse med introduktionen af den nye Nissan Qashqai er der tilbud/kampagnepriser på udvalgte udstyrsvarianter. Disse begynder ved lige under 225.000 kroner for en Visia City. Særligt attraktivt er kampagneprisen på udstyrsvarianten Acenta, der koster 279.990 kroner Her er  Nissan Connect-navigation med i kampagneperioden. Dette koster normalt 15.000 kroner ekstra. Herudover er Nissans såkaldte safety pack også inkluderet, hvor den automatiske nødbremse nu også har fodgængerregistrering. Safety pack inkluderer udover den automatiske nødbremse også parkeringsensor for og bag, skiltegenkendelse samt vognbaneassistent. Safety pack er standard fra Visia.

Ny luksusvariant

Udstyrsvarianterne begynder ved Visia City. Herefter kommer Visia, Acenta, N-Connecta, Tekna og en ny luksus udstyrsversion: Tekna+. Sidstnævnte er udstyret med nye eksklusive luksusfunktioner. Kampagnepriserne begynder ved 339.490 kroner. Som ekstra luksus i Tekna+ fås sort indtræk i blødt nappalæder som  standard, men der kan også vælges mørkerødt læderindtræk uden merpris. Herudover er der elektrisk indstilling af førersædet med memoryfunktion til to gemte positioner, der også omfatter sidespejlene. Og et helt nyt BOSE premium soundsystem med otte højtalere er også standard på Tekna+. Kampagnepriserne i forbindelse med introduktionen af den nye Nissan Qashqai omfatter også udstyrsvarianterne N-Connecta samt Tekna. Her er i lighed med Acenta forskellige ekstra-udstyrspakker med i prisen. Åbent hus-arrangementet finder sted fra klokken 11 til 15, hvor det er muligt at få en prøvetur. Kampagnepriserne er gældende frem til den 30. september i år.

I Horsens præsenteres bilen hos Caripo Biler på Høegh Guldbergs Gade 36.

Nissan-forhandlere klar med fornyet udgave af Nissan Qashqai

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce