Dinitrol Horsens skifter navn til Horsens Autocenter


Dinitrol Horsens skifter navn til Horsens Autocenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Som noget nyt er Horsens Autocenter blevet Hella Service Partner.

Horsens: Dinitrol Horsens på Lunavej 1E skifter per 1. september navn til Horsens Autocenter.

Samtidig med navneskiftet vil Mercasol fremover skulle levere produkterne til undervognsbehandling af bilerne.

- Mercasol er nordens største leverandør af rustbeskyttelse til biler. Produkter er fuldt ud forenelige med alle andre olie- og voks rustbeskyttelsesprodukter, og det er stadig de samme sprøjteoperatører, der tager sig af bilerne, siger Lars Skovgaard fra Horsens Autocenter.

Han nævner i den forbindelse, at firmaet er blevet godkendt af Teknologisk Institut.

- Når bilen er blevet undervognsbehandlet modtager kunderne billeddokumentation. Og sammen med den løbende kontrol af Teknologisk Institut, er det kundes garanti for veludført arbejde, siger han.

Ifølge Lars Skovgaard følger Mercasol de strengeste nordiske krav - SIS og VVT normerne samt Teknologisk Instituts krav til antirust midler. 

- Biler er ikke produceret til det korrosive vejr i Danmark og den skiftende temperatur gør, at der konstant dannes fugt i bilens hulrum og samlinger året rundt.

- En anden fjende er vejsalt. Og da Danmark har verdensrekord i bilafgifter, bør man beskytte sin bil, siger Lars Skovgaard. Han tilføjer, at det også giver én en bedre brugtvognspris, når man skal skifte bil.

- Når vi går over til Mercasol udvides garantien med et år. Det vil sige, at biler fra nul til 12 måneder kun skal vedligeholdes hvert 3. år mod tidligere to år, siger han.

Derudover tilbyder firmaet fortsat klargøring af biler for fortsat forhandlere og private, blandt andet  kosmetisk vedligeholdelse, herunder polering, lakforseglinger og indvendig klargøring.

 

 

Hella Service Partner

Samtidig finder man også NemLease Horsens i huset, som beskæftiger sig med salg og leasing af bilmærker som Porsche, MB, BWM og Audi.

De vil fremadrettet få eget værksted som bliver Hella Service Partner.

- Det betyder, at vi også fremover kan tilbyde at servicere og klargøre de forskellige bilmærker, siger Thomas Bech, direktør i NemLease.

Hella Service Partner har samtidig et samarbejde med Claus Laursen fra Midtjysk Bilglas.                         

                                      

Dinitrol Horsens skifter navn til Horsens Autocenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce