Bilkoncern markerer navneændring

Holdet bag Autocentralen er fra venstre salgsdirektør Palle Jensen og direktør Anders Jensen samt grundlæggerne Karen og Knud Jensen. De to førstnævnte er begge sønner af Karen og Knud Jensen.

Bilkoncern markerer navneændring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er åbent hus hos Tegllund og Autocentralen i næste weekend, hvor det for alvor bliver officielt, at Tegllund-navnet udgår. Fremover hedder samtlige afdelinger i den østjyske bilkoncern altså Autocentralen

ØSTJYLLAND: Nu går bilhusene Tegllund og Autocentralen også officielt sammen og skal fremover hedde Autocentralen.

Begge brands har i en årrække været en del af den familieejede koncern Autocentralen, der har sit domicil i Kolding. Koncernen er en af regionens største forhandlere af nye og brugte biler, og de enkelte bilhuse breder sig over et ganske stort udvalg af mærker. Fra Opel og Honda over Nissan og Citroën til Volkswagen og Skoda.

Navneskiftet og "ensretningen" fjeres med et stort åbent hus-arrangement i bilhusets nu syv afdelinger.

- Tiden har længe været inde til at lægge de to virksomheder sammen, så vi med et fælles navn kan tilbyde endnu mere køreglæde til så mange som muligt, fortæller Anders Jensen, der er direktør hos Autocentralen.

 

Koncern med syv bilhuse

Tegllund har indtil nu været navnet på en række forhandlere i henholdsvis Vejle, Kolding, Fredericia, Haderslev og Vejen. Afdelingen i Fredericia blev i dette forår solgt fra til Karvil Biler, men de resterende afdelinger tager nu navn efter Autocentralen i Kolding, som blev grundlagt tilbage i 1976 af ægteparret Karen og Knud Jensen.

Dermed får koncernen altså fire nye afdelinger af Autocentralen.

Hertil kommer den eksisterende Autocentralen i Koldings sydlige udkant samt Volkswagen Kolding, Volkswagen Esbjerg og Skoda Esbjerg.

De ialt syv bilhuse udgør en dynamisk arbejdsplads for cirka 350 medarbejdere, som samlet set skaber en årlig omsætning på 1,5 milliarder kroner.

 

Vind en ny bil

Navnefesten løber af stabelen i næste weekend, lørdag og søndag den 17. og 18. juni. Det kommer til at foregå i samtlige syv afdelinger, hvor gæsterne - ud over at få forfriskninger og gode tilbud - kan deltage i en konkurrence om at vinde en splinterny bil.

- Det er vigtigt for os at markere, at Autocentralen er mere end bare biler. Derfor har vi med navneskiftet også arbejdet fokuseret på at tilbyde vores kunder den bedst mulige service og en masse positive oplevelser i forbindelse med et besøg hos os. Derfor er den store konkurrence også et sjovt startskud på en ny epoke for bilhuset, fortæller Anders Jensen.

Man kan finde mere information om konkurrencen - og arrangementet - på koncernens hjemmeside, der ligger på www. autocentralen.com.

 

Bilkoncern markerer navneændring

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce