Annonce
Hedensted

Zsa Zsa Zsu rykker i større lokaler tættere på centrum

Jimmy Lund Hansen har altid drømt om at blive frisør. De seneste seks år har han udlevet drømmen som selvstændig i Tørring, og før det drev han sammen med en partner en salon i Vejle. Han bor i Tørring med sin familie, men kommer oprindeligt fra Hedensted. arkivfoto
tørring - Når Blomsterhuset Ramdal i næste uge flytter ud af sine nuværende lokaler på hjørnet af Vongevej og Skovvej, står frisørsalonen Zsa Zsa Zsu klar til at overtage og rykke et skridt tættere mod hjertet af byen.

Salonen har siden 2010 hørt hjemme på Sønderbrogade i Tørring, men nu er det tid til en forandring, fortæller indehaver Jimmy Lund Hansen.

- Vi flytter, fordi vi har brug for mere plads end det, vi har nu, og det glæder vi os til, siger Jimmy Lund Hansen og bekræfter, at flytningen skal tages som et sundhedstegn for forretningen.

Kræver en renovering

Detaljerne omkring flytningen kan han ikke komme nærmere ind på, da beslutningen er ganske ny.

Der stadig er en del, der skal falde på plads, og lokalerne skal først forvandles fra blomsterbutik til frisørsalon, før kunderne kan komme under tørrehjelmen på den nye adresse.

- Jeg skal have lavet en hel del i lokalerne, så der er ikke sat en dato på, hvornår vi åbner. Det kommer an på, hvordan det hele ser ud, når jeg overtager. Det kan blive før jul, det kan også blive efter jul, siger frisøren.
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Syg vildhest ved Nørrestrand er nu blevet aflivet

Annonce