Annonce
Kultur

Zirkus Nemo udsætter turnéen til næste år

Søren Østergaard havde sidste år 20 års jubilæum med Zirkus Nemo. Nu må han springe dette års turne over på grund af covid-19. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Der bliver ingen forestillinger i Zirkus Nemo i år, men cirkusset ender tilbage i 2021 med premiereforestilling på Langelinie i maj.
Annonce

Horsens: Smadremanden, Bagerjørgen og alle de andre glædede sig til gensyn med deres trofaste publikum efter publikumsrekorden ved sidste års anmelderroste jubilæumsforestilling. Zirkusvognene var pudsede, så de strålede, og kontrakterne med nogle af verdens dygtigste artister var skrevet under. Men sådan skulle det ikke være.

- Som en direkte konsekvens af covid-19 situationen ser vi os i Zirkus Nemo desværre nødsaget til at udsætte alt turneaktivitet til foråret 2021.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Zirkus Nemo.

Det betyder også, at turneen som sædvanligt får sin start i Horsens - dog med et års forsinkelse.

I første omgang betød covid-17 af Zirkus Nemo udsatte starten på dette års turne til 14. maj, og derfor blev der slet ingen forestilling i Horsens, hvor årets turne har tradition for at have premiere. Udsættelsen betød i førset omgang også aflyste forestillinger i Vejle og Sønderborg.

Nu er der så slet ingen byer, der får besøg af Zirkus Nemo i år. Alle må vente til næste år.

Annonce

Tak for hjælpen

Oven i ærgrelsen over at springe et års turne over, er der også taknemmelighed.

- Jeg er utrolig taknemmelig for, at det med hjælpepakken fra regeringen er muligt at overleve som Zirkus, og jeg glæder mig som et lille barn til næste år, hvor vi med alt vores sammensparede energi og kreativitet går benhårdt efter at lave den bedste og festligste forestilling nogensinde for publikum, siger direktør for foretagendet Søren Østergaard i pressemeddelelsen.

I 2021 slår Zirkus Nemo atter teltet op på Langelinie i Horsens, hvor der er premiereforestilling 10. og 11. maj. I Vejle er der forestilling på cirkuspladsen på Vestre Engvej fra 7. til 11. august.

Alle, der har købt billet til forestillinger i 2020 er blevet kontaktet direkte.

Billetsalget til 2021 er startet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce