Annonce
Horsens

Zindy Nails åbnede få dage før, butikscentre måtte lukke

Hang Le er butikschef for den nye neglesalon i Bytorv Horsens. Hun nåede lige at åbne, inden der kom påbud om at lukke shoppingcentre som følge af corona-epidemien. Foto: Marianne Husted
Hang Le er glad for igen at kunne tage imod kunder i Bytorv Horsens. Hun måtte lukke i marts få dage efter, at hun havde åbnet den nye neglesalon.
Annonce

Horsens: Butikschef Hang Le nåede lige at åbne sin neglebutik, Zindy Nails, i Bytorv Horsens i begyndelsen af marts. Få dage efter fik butikscentre besked på at lukke som følge af corona-epidemien.

Det var ikke lige den åbning, som 29-årige Hang Le havde drømt om, fortæller hun, der har tre uddannede negleteknikere og to elever ansat i sin nye neglesalon.

Mandag i sidste uge kunne hun og de øvrige butikker i indkøbscentret igen slå dørene op. Der er anskaffet masser af sprit, medarbejderne bruger mundbind, når de ordner negle, og også et stykke glas adskiller negletekniker og kunden.

Hang Le har fem medarbejdere i Zindy Nails. Tre negleteknikere og to elever. Foto: Marianne Husted
Annonce

Klinik nummer seks

Det er den sjette klinik i Zindy Nails-kæden, som Hang Les familie står bag. Hang Le bestyrer to klinikker - i Horsens og i Sønderborg.

Hun er af vietnamesisk oprindelse og stammer fra Ho Che Min, som tidligere hed Saigon. Hun har boet i Danmark ad flere omgange. Her bor en stor del af hendes familie, og efter at være blevet gift med en herboende vietnameserer bor hun her permanent.

Vietnam er kendt for at sine mange negle-saloner, og Hang Le har altid været optaget af ordne og pleje negle.

- Det er mit yndlingsarbejde. Jeg bliver glad, når kunderne bliver glade, siger hun, der var på research i Horsens, inden det blev besluttet at åbne en neglesalon i Bytorv Horsens

Hun mener, at shoppingcentre og en negleklinik passer godt sammen. Så kan folk kombinere en shoppetur med selvforkælelse.

I klinikken kan man få ordnet hænder og fødder. Udvalget af neglelak og shellac er imponerende stort. Også retning af øjenbryn, extensions til øjenvipper og voksbehandlinger bydes der på.

Annonce

Udviklede designs under corona-nedlukning

Hang Le satte sig ikke ned i lænestolen og slappede af, mens corona-epidemien lukkede det meste ned. Hun brugte i stedet tiden til at blive dygtigere og til at udvikle nye designs til negle, som ikke bare kan forsynes med en lyserød eller andre farver, men også ligefrem blive til små kunstværker.

Og nu står hun parat til at tage imod - sammen med sine fem medarbejdere.

Hang Le arbejder med negle-designs - og benytter sig selv af de mange muligheder. Foto: Marianne Husted
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Ungt ægtepar var endelig klar til at flytte ind i deres drømmebolig: Men to timer før fik de overraskende besked fra kommunen

Annonce