Annonce
Sport

Zidane om Real-blamage: Jeg har en dårlig fornemmelse

Gabriel Bouys/Ritzau Scanpix
Zinedine Zidane så et hold uden selvtillid, da Real Madrid tabte til Shakhtar Donetsk i Champions League.

Real Madrid tegnede sig for den måske største negative skuffelse i første runde af Champions League-gruppespillet, da hjemmekampen mod Shakhtar Donetsk blev tabt med 2-3.

Den ukrainske trup var ellers ramt af mange afbud på grund af coronasmitte og skader, men det til trods chokerede Shakhtar mægtige Real ved at score tre mål i første halvleg, så pausestillingen i Madrid lød 0-3.

Træner Zinedine Zidane var da også alt andet end tilfreds efter på pressemødet efter nederlaget.

- Vi manglede lidt af det hele i dag, men værst af alt manglede vi selvtillid. Det er svært at finde ord, når vi indkasserer tre mål i første halvleg. Vi lavede en stor fejl ved det første mål, og derfra blev det svært.

- Jeg sidder tilbage med en meget dårlig følelse, efter det der skete. Det var en dårlig kamp, men som træner er jeg den, der skal finde løsninger. Dem fandt jeg ikke i aften, og det blev svært for mine spillere, siger Zinedine Zidane.

Tete, Manor Salomon og et selvmål af Reals Raphaël Varane skabte ukrainsk føring på 3-0 inden pausen, mens Luka Modric og Junior Vinicius bragte spænding i kampen mod slutningen.

Real Madrid led også et overraskende nederlag på hjemmebane i weekenden i den spanske liga til Cadiz, og nu skal Zidane samle sit hold op inden lørdagens brag ude mod FC Barcelona.

- Jeg har ikke noget af sige til den kamp nu, men vi vil møde op godt forberedt, og der er ting, som skal ændres efter denne negative aften, siger Zidane.

/ritzau/Reuters

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se højdepunkterne: En vigtig redning gav AC Horsens endnu et point mod AaB

Annonce