Annonce
Odder

X Factor-Sofie til gymnasieelever: - Så slap dog af for helvede

Sofie Linde Ingversen ønskede årets studenter på Odder Gymnasium tillykke med huen, men hun opfordrede dem også til at nyde livet her og nu fremfor at skynde sig i gang med en uddannelse. Foto: Odder Gymnasium

10 års jubilar kom tilbage til Odder Gymnasium: Sofie Linde opfordrede årets studenter til at lytte mest til sig selv og mindre til forældre og politikere.

Annonce

Odder: Der ventede årets studenter et møde med lidt af en kendis, da der fredag formiddag var dimission på Odder Gymnasium.

Traditionen var det en tidligere elev med 10 års livserfaring efter studenterhuen, der skulle holde festtalen, og i år var det tv-værten Sofie Linde Ingversen fra bl.a. X Factor, der havde fundet vej hjem til sit gamle gymnasium.

Sofie Linde Ingversen ønskede selvfølgelig studenterne tillykke med eksamen, men hun brugte mindst lige så lang tid på at opfordre dem til at slappe af fremfor at starte et karriereforløb her og nu.

- Slap dog af for helvede. Tro hverken på politikerne eller jeres forældre, hvis de siger, at I har travlt. Nyd livet og brug den nødvendige tid på at finde ud af, hvad I vil med jeres liv. Det er mit råd, sagde Sofie Linde Ingversen.

Hun havde både manden Joakim Linde Ingversen og datteren Trine med på gymnasiet, idet familien er på ferie i Sofies hjemby Odder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Horsens

Dagens corona-tal: På ét punkt ligner Horsens Kommune ikke de andre

Annonce