Annonce
Østjylland

Wellness-center brød igen og igen coronaregler: Til sidst kom politiet forbi med bøder

Politiet måtte flere gange rykke til et wellness-center i Aarhus midtby, der ikke kunne finde ud af at overholde de gældende retningslinjer. Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix
Et wellness-center i Aarhus havde svært ved at forstå op til flere advarsler fra politiet, og fik til sidst flere bøder for at bryde reglerne gentagne gange.

AARHUS: Det er ikke alle, der kan finde ud af at overholde de regler, der lige nu er lagt ned over landet.

Blandt andre et wellness-center i Aarhus har flere gange haft svært ved at finde ud af reglerne, og mandag kom regningen så. Igen.

Klokken 10.51 kørte en patrulje forbi centret, der ligger i Aarhus C, på baggrund af en anmeldelse om, at stedet holdt åbent i strid med de gældende corona-regler.

I torsdags havde politiet været forbi på samme adresse, hvor det også blev konstateret, at der blev holdt åbent i strid med de gældende regler, og de to ejere var begge blevet sigtet for overtrædelse af den gældende Covid19-bekendtgørelse.

Da betjentene ankom til stedet, kunne de konstatere, at døren var låst, men at der var flere personer indenfor. Da betjentene bankede på, blev døren åbnet af en 33-årig mand, der oplyste, at han var medejer af stedet. Han bekræftede også, at stedet var åbent, og at der på det tidspunkt var tre kunder til stede.

Den 33-årige mand blev derfor sigtet for overtrædelse af den gældende Covid19-bekendtgørelse og kan nu formentlig se frem til en bøde på 10.000 kroner. Han blev vejledt om, at virksomheden skulle lukkes, og at kunderne skulle forlade stedet, samt at politiet ville føre tilsyn fremadrettet.

Annonce

Igen, igen igen

Senere på dagen var politiet så forbi igen, men advarslen var tilsyneladende ikke feset ind. I hvert fald stod hoveddøren åben, og der hang flere jakker i garderoben. Betjentene tog kontakt til en kvinde, der oplyste, at hun var ansat på stedet, og at der pt. var to kunder i centret.

Ejerne var ikke til stede, men den 33-årige medejer, der var blevet sigtet tidligere på dagen, blev kontaktet telefonisk og blev endnu engang sigtet for overtrædelse af den gældende Covid19-bekendtgørelse og kan formentlig se frem til endnu en bøde på 10.000 kroner.

De to kunder blev bedt om at forlade stedet og den kvindelige ansatte fik besked på at lukke.

Politiet vil fremadrettet løbende føre tilsyn med stedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: Selvtest kan åbne for at sende flere elever tilbage i skole

AC Horsens For abonnenter

Askou har skabt et superligahold: AC Horsens' forvandling fuldbyrdet med dramatisk sejr

Annonce