Annonce
Erhverv

Water Of Life er på plads i det gamle vaskeri

Theis Steen Hansen bag disken i sin nyindrettede butik i Brædstrups gamle vaskeri. Her kan han nu holde åbent fredag og lørdag. Foto: Peter Hald
Spiritusfirmaet Water Of Life har åbnet sin fysiske forretning i Brædstrups tidligere vaskeri.
Annonce

Brædstrup: En af de virksomheder, der klarer sig trods corona-krisen, er spiritusfirmaet Water Of Life, der nu på femte år drives af Theis Steen Hansen fra Tyrsting.

Da coronaen holdt sit indtog, og landet lukkede ned, oplevede Water Of Life et kraftigt dyk i salget.

- I begyndelsen faldt salget fra vores webshop til et minimum, og det var skræmmende. Men efterhånden steg salget igen. Vi havde held med nogle gode tilbud, og jeg var meget aktiv på Facebook. Og i fredags kunne jeg så holde fysisk åben igen i vores nye lokaler i det gamle vaskeri på Bredgade i Brædstrup, fortæller Theis Steen Hansen.

Water Of Life har nu åbent to gange om ugen - fredage fra klokken 16 til 18 og lørdage fra 10 til 13.

Det har stor betydning, at Theis Steen Hansen igen kan få kunder til at kigge ind, for i hans branche er smagsprøver en meget vigtig del af det hele.

- At have en online-shop er godt nok, men det er bedre at have åbent i den fysiske butik, hvor jeg kan servere smagsprøver. Det har altid været vores force, understreger han.

- 50 procent af salget foregår online og 50 procent fysisk... så jeg kan ikke klare det hele online. Jeg er nødt til at have en fysisk butik, tilføjer han.

- Ofte får webshops skylden for de fysiske butikkers død, men det kan jeg ikke helt skrive under på. Jeg har jo begge dele. Det er godt med to ben at stå på, fastslår Theis Steen Hansen.

- Landet åbner jo igen på et tidspunkt, så vi kan atter komme ud og underholde folk med de gode sager, siger Theis Steen Hansen. Foto: Peter Hald
Annonce

Må vente med festerne

På grund af corona-restriktionerne kan Water Of Life ikke gennemføre større smage-arrangementer rundt omkring, og Theis Steen Hansen måtte sige farvel til flere opgaver ved forskellige festlige sammenkomster så som byfester og lignende.

- Men landet åbner jo igen på et tidspunkt, så vi kan atter komme ud og underholde folk med de gode sager, siger han optimistisk.

Bare det at kunne åbne i de nye lokaler var et stort fremskridt:

- Det var dejligt at kunne åbne normalt igen. Jeg ville egentlig gerne have haft en åbningsreception, men vi må jo nøjes med at starte i det små. Og lige nu kører det. Jeg kan betale min husleje, og der er kæmpestøtte fra de lokale, siger Theis Steen Hansen.

Han har fundet sig til rette i det gamle vaskeri.

- Det er nogle dejlige lokaler, og nu kan jeg sætte et skilt ud til vejen, når jeg har åbent. Det er stadig en byggeplads her ved vaskeriet, og det har forvirret nogle af kunderne. En del troede, at jeg holdt til i den gamle renseributik ud mod Bredgade, men man går ind via sydsiden af det gamle vaskeri i passagen mellem den tidligere renseributik og Stationsgrillen. Jeg sætter som nævnt skilt op, når jeg har åbent, og jeg har også fået sat en stor fin whiskytønde ud til indgangsdøren... det burde ikke være til at tage fejl af, fortæller han muntert.

Theis Steen Hansen betegner selv Water Of Life som "en hobby, der har taget overhånd". Han har stadig sit gamle job som landbrugskonsulent, men der er ingen tvivl om, at firmaet har slået sit navn fast.

Når indretningen af det gamle vaskeri er kommet videre, får Water Of Life selskab af et ølbryggeri, og når corona-restriktionerne lempes, bliver vaskeriet nok en af de mest besøgte bygninger i byen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Vi finder os ikke i sexchikane

Annonce