Annonce
Horsens

Wall of Sound spiller ud med de fire første navne: Håber på 1000 ekstra gæster

Phlake indtager foreløbigt pladsen som topnavn ved Wall of Sound 2019. Arkivfoto: Michael Svenningsen

Phlake, Den Sorte Skole, Kops, TopGunn og Velvet Volume bliver det første bud på, hvordan den unge festival 6.-7. september kan trække endnu flere til Fængslet.

Annonce

Horsens: Phlake, Den Sorte Skole med party-musik, Kops, TopGunn og Velvet Volume. Sådan spiller horsensianske Wall of Sound ud med de fire første navne til 2019-udgaven af musikfestivalen på Fængslet.

Dermed bliver der sat en kraftig streg under, at den første festival i september 2018 ikke ender som en enlig svale.

Fra arrangørerne - Horsens & Friends, KulisseLageret, Fængslet og Horsens Kommune - blev det umiddelbart efter de to dage med musik og oplevelser meldt ud, at festivalen ville vende tilbage i 2019. Datoerne kom også: fredag 6. og lørdag 7. september.

Nu sættes billetsalget så i gang, fulgt på vej af de fire første navne, hvor ikke mindst Phlake må siges at være et navn, som kan trække mange til.

Og netop flere tilskuere står højt på ønskesedlen.

- Vi havde i år 1700 betalende gæster. Næste år håber vi på 2500-2700, siger den kommunale kultur- og eventchef Lasse Schuleit.

Vi har fået rigtig megen feedback og rigtigt mange forslag efter Wall of Sound 2018. Forslag, der rækker fra navne, folk gerne vil høre, til udvalget af drinks i baren. Og så vil mange gerne kunne købe pommes frites, så det ønske vil vi gøre vores bedste for at opfylde på den kommende festival.

Lasse Schuleit

Billetpriser til Wall of Sound

Billetsalget er gået i gang til Wall of Sound 2019 på Fængslet i Horsens.Arrangørerne lokker med billige early bird-billetter frem til udgangen af februar. Indtil da koster en partoutbillet 475 kr. Derefter stiger prisen til 575 kr. Og køber du ved indgangen, må du op med 675 kr.

For éndags-billetter er priserne henholdsvis 325 kr., 375 kr. og 425 kr.

Unge op til 25 år får rabat på partout-billetterne; for dem er priserne henholdsvis 300 kr., 400 kr. og 500 kr.

Velvet Volume spillede bl.a. på årets Smukfest i Skanderborg. Næste år gælder det Horsens. Arkivfoto: Morten Pape
Annonce

Billigere for de unge

Et andet ønske handler om godt vejr. For på 2018-festivalen regnede en stor del af førstedagen væk.

- Vi satser på, at vi i år fik nok regn til også at dække 2019, som Lasse Schuleit med et smil konstaterer.

Han og holdet bag festivalen har været igennem "en rimelig stor evaluering", bl.a. baseret på indspark og ideer fra publikum.

- Vi er jo en helt ny festival, så vi prøver os lidt frem. Derfor lytter vi meget til tilbagemeldingerne og forslagene til, hvordan vi optimerer festivalen, siger Lasse Schuleit og fortsætter:

- Helt fast ligger det, at vi meget gerne vil give specielt de unge en fed fest og god kultur-oplevelse. Det er derfor, vi spiller ud med en favorabel billetpris til alle op til 25 år, siger Lasse Schuleit.

Den sorte Skole stiller til Wall of Sound med bandets dj- og partysæt. Så der skal for alvor spilles op til fest. Arkivfoto: Annett Bruhn
Annonce

Pauser til at nyde festivalen

Mottoet for 2018-festivalen lød på "To dage, 20 koncerter, 200 oplevelser". De to første punkter blev opfyldt, mens oplevelserne nok var mange, men ikke nåede 200.

- Vi behøver ikke det slogan mere. Vi mener, at vores udbud af musik er stærkt nok i sig selv. Derudover har vi en masse aktiviteter, som folk kan nyde rundt på pladsen, der bliver nogenlunde den samme som i år, siger kultur- og eventchefen.

Og netop det med at nyde festivalen bliver der bedre tid til i 2019.

- Vi kørte i år stort set musik hele tiden, og det har fået flere til at efterlyse pauser, hvor man kan gå rundt på pladsen og dyrke bl.a. de lidt mere skøre indslag som yoga og silent disco, siger Lasse Schuleit.

Annonce

Ja tak til nye medspillere

Han og de andre fra arrangørgruppen håber, at de mange, som på den ene eller anden måde bidrog til Wall of Sound 2018, vil være med igen.

Samtidig rækkes hånden ud mod nye medspillere: virksomheder, foreninger, enkeltpersoner.

- Hvis nogle har gode ideer, de vil prøve af, vil vi meget gerne snakke med dem, siger Lasse Schuleit.

Også frivillige bliver der brug for.

- Det vender vi tilbage om senere, lyder beskeden.

Alt imens der arbejdes på fuld hammer med bl.a. at sætte et attraktivt musikprogram sammen. For de fire første navne skal have følgeskab af flere andre - også selv om målet ikke længere er lige præcis 20.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens For abonnenter

Restauratør med opråb: Hjælpepakke går ikke til restauranter, men til revisorerne

Annonce