Annonce
forside

Vvs-tyve stillede skrot klar til afhentning - men nåede ikke at hente det

En større mængde armaturer af mærket Hans Grohe blev natten til lørdag stjålet fra et vvs-firma på Hvidtfeldtsvej i Horsens. Arkivfoto

Horsens: De har formentlig haft god tid de tyve, der natten til lørdag brød ind hos et vvs-firma på Hvidtfeldtsvej i Horsens.

I hvert fald er de sluppet afsted med et stort udbytte, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Fra virksomhedens lokaler er der stjålet en gastester, flere betonhamre af mærket Dewalt, en kompressor, en hel del armaturer af mærket Hans Grohe og diverse andet vvs-udstyr.

- Derudover har tyvene slæbt en del kobber- og messingskrot ud fra virksomheden. Det var sat på fortovet klar til senere afhentning, men det nåede de så ikke, fortæller fungerende vicepolitiinspektør Poul Steffensen fra Sydøstjyllands Politi.

Han oplyser også, at det ikke har været muligt at finde ud af, hvordan tyvene er kommet ind i bygningen.

Der har også været indbrud i en campingvogn, der holdt parkeret på stedet. Der er dog tilsyneladende ikke stjålet noget fra campingvognen.

Det er mandag morgen ikke gjort op, hvor stor en værdi tyvenes udbytte har.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted

Intens eftersøgning endte lykkeligt: Hundehvalpen Nala stak af efter uheld på motorvej, men er fundet igen

Læserbrev

Skoledebat: Tænk dig om før du taster!

Læserbrev: Horsens Folkeblad bragte i søndags flere artikler om skolen på Lindvigsvej. Det gav anledning til en del negative reaktioner på de sociale medier. Jeg vil som forælder gerne opfordre til at alle, der byder ind på den dårlige omtale overfor skolen, tænker sig om en ekstra gang. Vi vil gerne have ro og respekt om vores børn på skolen og deres forældre, der har valgt Lindvigsvej til, og som er rigtig glade for skolen. Det er vi, fordi vi har et fantastisk fællesskab med dygtige, engagerede lærere, pædagoger og medhjælpere, der yder et kæmpe stykke arbejde hver dag for at skabe et fagligt spændende og udfordrende læringsmiljø. Det kan ikke være rigtigt, at voksne, der ikke har tilknytning til skolen nu, aldrig har haft det eller vil have det, skal sætte dagsordenen for skolens fremtid med en hård tone og et behov for at ytre sig baseret på enkeltstående tilfælde, som, hvis man graver efter det, nok skal have fundet sted på andre skoler rundt i byen også i større eller mindre grad. Vi gør, hvad vi kan for at fortælle den gode historie om Lindvigsvej, men det er svært i et stormvejr af fordomme og dårlig omtale. At der helt klart er udfordringer med manglende opbakning til Lindvigsvej fra ledelsen på Horsens Byskole er ingen hemmelighed. Dét håber vi, at forvaltningen og politikerne snart får øjnene op for! Det må dog aldrig gå ud over børnene, at voksne ikke kan finde ud af at gebærde sig på de sociale medier eller i debatten generelt! At man har sine grunde til at træffe de skolevalg for sine børn, man gør, må stå for ens egen regning, men at skabe dårlig omtale, som er baseret på uvidenhed og mangel på indsigt i noget, som fungerer godt for andre, er simpelthen ikke i orden. Det skulle gerne være sådan, at alle børn i Horsens med stolthed kan fortælle deres kammerater rundt i byen, hvor lige netop de går i skole! Det bør vi alle medvirke til, at de kan.

Annonce