Annonce
forside

Vvs-tyve stillede skrot klar til afhentning - men nåede ikke at hente det

En større mængde armaturer af mærket Hans Grohe blev natten til lørdag stjålet fra et vvs-firma på Hvidtfeldtsvej i Horsens. Arkivfoto

Horsens: De har formentlig haft god tid de tyve, der natten til lørdag brød ind hos et vvs-firma på Hvidtfeldtsvej i Horsens.

I hvert fald er de sluppet afsted med et stort udbytte, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Fra virksomhedens lokaler er der stjålet en gastester, flere betonhamre af mærket Dewalt, en kompressor, en hel del armaturer af mærket Hans Grohe og diverse andet vvs-udstyr.

- Derudover har tyvene slæbt en del kobber- og messingskrot ud fra virksomheden. Det var sat på fortovet klar til senere afhentning, men det nåede de så ikke, fortæller fungerende vicepolitiinspektør Poul Steffensen fra Sydøstjyllands Politi.

Han oplyser også, at det ikke har været muligt at finde ud af, hvordan tyvene er kommet ind i bygningen.

Der har også været indbrud i en campingvogn, der holdt parkeret på stedet. Der er dog tilsyneladende ikke stjålet noget fra campingvognen.

Det er mandag morgen ikke gjort op, hvor stor en værdi tyvenes udbytte har.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Trafikproblemer i Egebjerg: Der skal jo nødig ske ulykker, inden det bliver bragt i orden

Læserbrev: Sikkerhed på vore skoleveje for skolebørn og andre trafikanter i den her mørke og regnfulde tid er ret så påkrævet, men samtidig helt klart også mangelfuld i den nordlige del af Horsens Kommune. Har Trafik og vej, eller hvad de nu kalder sig, helt tabt "sutten" eller mistet orienteringen og bevæger sig kun rundt på Søndergade for at flytte pølsemand Tung, navnet udtales Dong, ud af frelserkirkens torv eller helt ud af Horsens by? Hvor mange personer mon der er ansat i Trafik og vej? Ja, nok lige så mange som der er manglende lys i gadelygterne fra Fussingsvej og Egebjergvej til skolen i Egebjerg - på den anden side af 25 stk. Samt et vejarbejde med omlægning af fortov og anlæg af to nye helleanlæg på skolevejen Egebjergvej, Gl. Kirkevej og forsamlingshuset, med mangelfuld afspærring og advarselslamper - simpelthen for dårligt, et vejarbejde, der har stået på i fire måneder nu. Fodgængerfelterne på Egebjergvej ved Kastanjealle, Rådvedvej og ved Grusdalsvej er meget dårligt oplyst. Fodgængerfelterne krydses af skolebørn hver eneste dag. Der må vel være en eller anden person, som sidder med ansvaret for det her omtalte område, der kan bringe orden i de her af mig nævnte trafikproblemer. Der skal jo nødig ske ulykker, inden det bliver bragt i orden.

Annonce