x
Annonce
Erhverv

VVS-firma køber op: Silkeborg-entreprenør overtager VVS Experten

Dan Leonhard Pedersen har været ejer af VVS Experten siden 2000, og han fortsætter som medejer og direktør efter salget. Virksomheden beskæftiger knap 40 medarbejdere, der udfører alle opgaver og projekter inden for vvs i hele landet. VVS Experten har base i Brædstrup og har to underafdelinger tilknyttet i Thyregod VVS og Gas Experten. Arkivfoto: Martin Ravn
Teknikentreprenøren Henning Mortensen A/S fra Silkeborg har overtaget aktiemajoriteten i VVS Experten ApS i Brædstrup. Den tidligere indehaver, Dan Leonhard Pedersen, fortsætter som medejer og direktør.

Brædstrup: - Det er ikke længere nok med et hold af dygtige håndværkere. I branchen oplever vi skærpede krav, når det kommer til blandt andet sikkerhed, arbejdsmiljø, licitationer og håndtering af persondata, siger Dan Leonhard Pedersen fra VVS Experten om årsagen til, at han netop har overdraget aktiemajoriteten i sin virksomhed til Teknikentreprenøren Henning Mortensen A/S fra Silkeborg.

Det oplyser direktøren for VVS Eksperten i en pressemeddelelse omkring salget af virksomheden.

- Mindre installatører skal leve op til samme krav som de store aktører. Derfor har jeg brugt uforholdsmæssigt mange kræfter på myndighedskrav og administration, fortæller Dan Leonhard Pedersen.

Annonce

Installationsbranchen har brug for at konsolidere sig. For mig er der ingen tvivl om, at vi ved at gå sammen skaber et endnu stærkere fundament for høj kundeservice, attraktive arbejdspladser, vækst og ikke mindst at matche de øgede krav i branchen til både metoder, kompetencer og økonomi.

Hans Mortensen, direktør i Henning Mortensen A/S

Fortsætter som hidtil

VVS Experten, direktøren og medarbejderne fortsætter i et selvstændigt selskab under samme navn og fra samme lokationer som hidtil. VVS Experten vil fremadrettet bare have stærkere kræfter i ryggen, som byder ind med en bredere vifte af tekniske kompetencer, administration og et solidt økonomisk fundament.

Kunderne hos VVS Experten vil derfor også fremover blive serviceret af de medarbejdere, de kender. Desuden betyder aftalen, at Dan Leonhard Pedersens indsats igen primært kan fokuseres mod konkrete opgaver, kunder, installationsarbejdet og fortsat vækst. Dan Leonhard Pedersen købte VVS Experten på Energivej 2 i Brædstrup tilbage i 2000, og siden er virksomheden vokset fra syv medarbejdere til knap 40 medarbejdere, og intet tyder på, at den vækst stopper. I 2019 kom VVS Experten således ud med et overskud på 3,1 mio. kroner, viser virksomhedens årsregnskab, som netop er offentliggjort.

Styrker forretningerne

Også Hans Mortensen, adm. direktør hos Henning Mortensen a/s, udtrykker tilfredshed med aftalen: - VVS Experten er en veldrevet og sund virksomhed med et stort udviklingspotentiale. Porteføljen består af loyale kunder i hele landet, der profiterer af det høje kompetenceniveau, som medarbejderne hos VVS Experten har.

At byde VVS Experten velkommen på holdet er et naturligt skridt i udviklingen hos teknikentreprenøren fra Silkeborg, mener Hans Mortensen:

- Installationsbranchen har brug for at konsolidere sig. For mig er der ingen tvivl om, at vi ved at gå sammen skaber et endnu stærkere fundament.

- Vi har kendt hinanden i mange år og er ret enige om, hvordan fremtiden skal ud, siger Hans Mortensen om aftalen med Dan Leonhard Pedersen, der således vender tilbage til Henning Mortensen a/s, hvor han blev udlært midt i 1980’erne.

Dengang var det stifteren og Hans Mortensens far, Henning Mortensen, der stod i spidsen for virksomheden. - Med den nye aftale kan man næsten sige, at ringen er sluttet, siger Dan Leonhard Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Alt aflyst til og med august: Horsens & Friends-direktør er overrasket

Danmark

Liveblog: Disse børn og ansatte skal ikke i skole eller børnehave efter påske

Annonce