Annonce
Ikast-Brande

Vuggestue-medarbejdere er corona-fri

Marianne Nielsen, dagtilbudsleder i Højderyggens Daginstitution, der også omfatter vuggestuen i Ejstrupholm, kan nu glæde sig over, at vuggestuen i Ejstrupholm er åbnet igen, og medarbejderne er erklæret corona-fri. Foto: Peter Hald
Annonce

Ejstrupholm: Børn, medarbejdere og forældre med tilknytning til vuggestuen i Ejstrupholm Børnehus kan nu ånde lettet op. Vuggestuen er erklæret corona-fri, og børn og medarbejdere er vendt tilbage, da to omgange med test har vist, at medarbejderne ikke er smittede.

I sidste uge blev 14 børn og seks medarbejdere fra vuggestuen i Ejstrupholm Børnehus sendt hjem, efter at en enkelt medarbejder var blevet testet positiv for coronavirus. Det medførte, at alle medarbejdere i to omgange blev testet for corona, og nu foreligger resultatet. Prøverne var negative, og medarbejderne og børnene er vendt tilbage.

- Vi er startet op igen. To omgange negative til alle... det var dejligt. Men det havde vi nu også regnet med. Med den gode hygiejne gør vi hvad vi kan for ikke at sprede smitten i vores institutioner. Hvad vi så bliver udsat for ude i samfundet, kan vi ikke rigtig gardere os imod, siger dagtilbudsleder Marianne Nielsen.

Børnene er delt op i grupper for at mindske risikoen for smittespredning, men de må dog godt nu ifølge nye retningslinier mødes lidt på tværs af grupperne, hvis det har et pædagogisk formål, siger Marianne Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Lokal meningsmåling: S udbygger føringen - to nye partier er på vej ind i Horsens Byråd

Annonce