Annonce
Horsens

Vred bilist tændte af i trafikken: Sparkede og slog til medbilist

Arkivfoto
Politiet opfordrer bilist, der ødelagde 67-årigs bil i Horsens' midtby, til at melde sig selv.

Horsens: En 67-årig mand fra Horsens var torsdag formiddag udsat for en voldsom oplevelse, da han kom kørende i sin bil i det centrale Horsens.

Det hele startede, da den 67-årige dyttede af en bil, der kørte over for rødt på Niels Gyldings Gade.

- Det fik bilisten, der kørte over for rødt, til at stoppe, springe ud af bilen og hive den 67-åriges rude i stykker, lige som han også ødelagde et sidespejl, fortæller politikommissær Mich Clausen fra Sydøstjyllands Politi.

Efter hærværket satte den vrede bilist sig ind i sin bil igen - og bakkede ind i den 67-åriges bil, der fik buler.

Men her sluttede det ikke. Den vrede bilist fulgte efter den 67-årige til Vitus Berings Plads, hvor han igen sprang ud af sin bil og sparkede og slog mod den 67-åriges bil.

- Bilen fik buler, et smadret sidespejl og en smadret forrude, fortæller Mich Clausen.

- Meld dig selv

Efter episoden på Vitus Berings Plads stak den vrede bilist af.

- Den 67-årige har forklaret, at der er tale om en mand i 20'erne. Han var iført mørkt tøj og kasket og talte dansk uden accent, fortæller Mich Clausen, der også oplyser, at politiet er i besiddelse af bilens registreringsnummer.

- Vi har altså en god fornemmelse af, hvem manden er. Derfor opfordrer vi ham til at melde sig selv til politiet. Eller skal vi nok henvende os til ham, lyder det fra politikommissæren.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Leder: Tirsdag morgen går alting lidt hurtigere på hsfo.dk

Nye briller, ny frisure eller et slips, der matcher efterårets farver - de fleste af os trænger til at få vores "look", som det hedder på nydansk, forfrisket en gang imellem. Og det gælder såmænd også Horsens Folkeblads hjemmeside, www.hsfo.dk, som tusindvis af horsensianere - flere og flere - klikker ind på hver dag. Den tekniske stab, der designer hjemmesiden, har arbejdet længe og målrettet med en opdatering, og i morgen tidlig, tirsdag klokken 4, går det nye hsfo.dk så i luften. Helt synligt vil det være, at hjemmesiden har fået nyt design og nye skrifter - men opdateringen indeholder også en række tekniske forbedringer, som vil komme læserne til gavn. Først og fremmest er den nye hjemmeside endnu hurtigere med nyhederne end den nuværende. Nyhederne kommer hurtigere ud i verden, når vi på redaktionen trykker "offentliggør" - og hjemmesiden reagerer mere tjept, når du som læser klikker på artikler og/eller billeder. Det nye design gør det samtidig muligt for os at præsentere flere nyheder ad gangen, især for dem, der følger med på en pc. Den nye hjemmeside er naturligvis også tilpasset iPads og mobiltelefoner, men her sætter skærmstørrelsen en begrænsning for antallet af overskrifter. Det bliver nemmere at finde frem til dagens e-avis, hvor man kan bladre gennem siderne ligesom i den trykte avis. E-avisen får simpelthen en fast kasse på forsiden. Som noget nyt er det muligt at få en digital assistent - "hun" hedder Athena - til at læse nyhederne op. Det kan både være en fordel for dem, der måtte have svært ved at læse, og for dem, der for eksempel vil høre nyt, mens de kører bil. Endelig bliver det nemmere for læserne at udnytte og tilpasse vores nyhedsbreve, hvor man hver dag får en e-mail med de vigtigste overskrifter. Vi ved, at mange af jer, der læser den trykte avis, også følger med på nettet. Og vi håber og tror, at I vil synes godt om det nye hsfo.dk. Skulle der vise sig børnesygdomme - så tøv ikke med at kontakte redaktionen eller avisens Kundeservice. God fornøjelse i morgen klokken 4.

Odder

Digt, drama og dokumentar på Egmont Højskolen: Kunst kan lære unge at blive hørt

Annonce