Annonce
Østjylland

Voxhall giver en hjælpende hånd til metalmiljøet: To-dages festival skal sende musikere tilbage på scenen

Overskuddet fra arrangementet går til de otte bands på plakaten. Foto: Voxhall
Overskuddet fra "Kill The Virus - Support Your Locals" går direkte til de otte bands på plakaten.
Annonce

AARHUS: Coronakrisen har været hård for de udøvende musikere, der ikke har haft mulighed for at præsentere deres materiale på danske og udenlandske spillesteder på grund af forsamlingsforbuddet.

I takt med, at samfundet er begyndt at åbne op, har Voxhall valgt at give en udstrakt hånd til de mest toneangivende metalbands i Aarhus og omegn og stable en todages festival på benene."Kill The Virus - Support Your Locals" hedder initiativet, der skal løbe af stablen over to dage i slutningen af september.

- Overskuddet fra arrangementet går ubeskåret til de deltagende bands som et plaster på såret for den situation de er i, lyder det i pressemeddelelsen fra Voxhall.

Over de to dage skal otte bands forsøge at tilfredsstille den hunger efter livemusik, som efterhånden har opbygget sig. De otte navne er Hatesphere, World War 5, Wayward Dawn, Crocell, Horned Almighty, Wulfaz, Xenoblight og ikke mindst de lokale hurtigløbere fra hardcore-bandet Smertegrænsens Toldere, der har gjort det til en dyd at spille hurtigt og intenst, hvilket betyder, at deres koncerter sjældent overskrider 20 minutters varighed.

Den nye festival løber af dagen 24. og 25. september på Voxhall i Aarhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Efterlyst 22-årig fundet i god behold

AC Horsens For abonnenter

Med til træning i Horsens: Europæisk topklub kigger på AC’s stortalent

Annonce