Annonce
Østjylland

Voldtog 12-årig: Nu skal ung mand i fængsel

En 18-årig mand er ved Retten i Aarhus idømt to et halvt års fængsel for voldtægt af en pige på 12 år. Han nægter sig skyldig.Foto: Axel Schütt
18-årig mand idømt to et halvt års fængsel for voldtægt af 12-årig pige. Han nægter sig skyldig.
Annonce

AARHUS: En 18-årig mand blev onsdag ved Retten i Aarhus idømt to et halvt års fængsel for voldtægt af en pige på blot 12 år.

Den 12-årige var en decemberdag sidste år sammen med en lidt ældre veninde taget til Aarhus uden, at deres forældre vidste noget om det.

Her mødte de en flok teenagedrenge. De tog pigerne med til en boligblok.

Her fulgte pigerne frivilligt med drengene ned i en kælder.

Her voldtog den dengang 17 år gamle mand så den 12-årige pige.

I retten blev han ud over voldtægt dømt for at have tiltvunget sig anden seksuel omgang end samleje. Og for at udnytte sin fysiske og psykiske overlegenhed til at tiltvinge sig sex med en person under 15 år.

- Det er et groft overgreb mod en kun 12-årig pige, som er meget fysisk underlegen i forhold til en 17-årig dreng. Så jeg er tilfreds med, at retten fulgte min påstand om, at den tiltalte skulle idømmes en længere fængselsstraf for voldtægt, siger anklagerfuldmægtig Rasmus Thisted.

Det var ud fra pigernes forklaring, at politiet kunne identificere gerningsmanden, som bor i Aarhus.

Manden nægtede sig skyldig. Han udbad sig betænkningstid i forhold til at anke. Manden skal tilbringe tiden frem til afsoningen i varetægtsfængsel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce