Annonce
112

Voldsomt opgør på benzinstation: Offer for knivstik forsøgte at køre overfaldsmænd ned

24-årigt knivoffer anholdt, efter han ifølge politiet forsøgte at køre sine overfaldsmænd ned.

Horsens: Et opgør mellem to større grupperinger på tankstationen Circle K på Allégade i Horsens endte torsdag aften kort efter klokken 20 i både knivstikkeri og det, politiet betegner som et forsøg på bevidst påkørsel.

Ifølge politikommissær Jens Møller fra Sydøstjyllands Politi er en 24-årig mand i forbindelse med sagen blevet anholdt, og politiet leder i øjeblikket efter to andre navngivne personer.

- De to grupper mødtes formentlig tilfældigt på tankstationen. De har en form for fjendskab, men vi ved ikke, hvad det bunder i. I forbindelse med sammenstødet blev en 24-årig mand, der sad bag rattet i en bil på stedet, stukket flere gange med en kniv - formentlig af to forskellige mænd. Han blev dog ikke livsfarligt kvæstet, fortæller Jens Møller.

Efter knivstikkene satte den 24-årige mand bilen i bakgear på tankstationens område for at komme væk fra sine overfaldsmænd.

- Men umiddelbart efter valgte han i stedet at køre fremad mod de to personer i høj fart. To mænd måtte springe for livet, den ene blev snittet af bilen, oplyser Jens Møller, der også fortæller, at den 24-årige efter påkørslen bragede med høj fart ind i en benzinstander, inden han stak af.

Han blev dog kort tid efter anholdt, og han er nu i politiets varetægt.

- Vi er ved at vurdere, om han skal fremstilles i grundlovsforhør senere på dagen, og hvad han i givet fald skal sigtes for, siger Jens Møller fredag formiddag.

To grupperinger stødte torsdag aften sammen på tankstationen Circle K på Allégade i Horsens. En person blev stukket med kniv, og efterfølgende forsøgte han ifølge politet at køre sine overfaldsmænd ned. Foto: Local Eyes
Annonce

- Meld jer selv

De øvrige involverede i opgøret stak også af fra tankstationen, men politiet vil meget gerne tale med dem, siger Jens Møller, der specielt opfordrer de to mænd, der var involveret i knivstikkeriet, til selv at melde sig til politiet.

- Vi ved godt, hvem de er, og vi leder efter dem i øjeblikket. De kan lige så godt melde sig, siger politikommissæren.

Han oplyser, at de to mænd er fra lokalområdet, og at politiet ikke umiddelbart kender motivet til, at de to grupperinger stødte så voldsomt sammen torsdag aften.

- Der er flere løse ender i sagen, som vi efterforsker for fuld kraft. Vi skal bl.a. have kigget videoovervågning fra stedet igennem, og så skal vi have talt med vidner. Der var flere til stede på tankstationen i forbindelse med opgøret, siger Jens Møller.

Circle K-stationen på Adelgade var torsdag aften ramme om et voldsomt opgør mellem flere personer. Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AC Horsens

Se målet og den vilde jubel: AC Horsens tager sejren i sidste sekund

Coronavirus

Live:  Hver fjerde med corona er ikkevestlig indvandrer eller efterkommer

Annonce