Annonce
Erhverv

Voldsom vækst i Horsens-virksomhed: Plus 167 arbejdspladser på et år

Reitan Distribution på Marsallé leverer dagligvarer til Rema 1000-butikkerne og til kiosker i andre kæder som blandt andet 7-Eleven og Q8. Her er det Anker Hansen, team-assistent i tobak-afdelingen, der gør forsyninger klar til en række af butikkerne. Han kunne sidste år hilse en del nye kolleger velkommen, da væksten i butikkerne har skabt markant flere arbejdspladser i Horsens. Arkivfoto: Morten Pape
Der bliver flere og flere Rema 1000-butikker, og butikkerne sælger mere. Det smitter af på Marsallé i Horsens, hvor selskabet har lager og hovedkontor.
Annonce

Horsens: Vækst i landets Rema 1000-butikker affødte sidste år 167 ekstra arbejdspladser i Horsens-virksomheden Rema 1000 Danmark A/S.

Det fremgår af nøgletal for 2019 for selskabet, der er moderselskabet for kædens danske butikker og for grossist-selskabet Reitan Distribution i Horsens.

I 2018 var der i gennemsnit beskæftiget 801 fuldtidsansatte i virksomheden, og det steg i 2019 til 968.

- Når der er vækst i systemet, skal der flere varer igennem og flere hænder til at håndtere det, forklarer administrerende direktør Henrik Burkal.

En mindre del er ansat på virksomhedens frugt- og grønt-lager i Vejle og på et mindre lager i Avedøre, men størstedelen af de ansatte er tilknyttet lageret på Marsallé i Horsens eller hovedkontoret på samme adresse.

- Tæller man de ansatte i butikkerne i Horsens med, har vi over 1000 ansatte i Horsens, siger Henrik Burkal.

Annonce

Invester i Horsens - bliver i Horsens

Væksten betyder samtidig, at Reitan Distribition er udfordret på pladsen, og derfor er en udvidelse af lageret på tegnebrættet.

I dag har virksomheden cirka 57.000 kvadratmeter under tag, og planen er nu, at det skal udvides med 30.000 etage-kvadratmeter - i grundplan 25.000.

Investeringen i lager-udvidelsen ventes at løbe op i et trecifret millionbeløb, og samtidig er der givet grønt lys til byggeri af en returterminal samt til et vaskeanlæg, hvor et hollandsk firma skal stå for driften af vask af frugt- og grønt-kasser.

- Samlet investerer vi knap en milliard her på matriklen, siger Henrik Burkal.

- Det viser, at vi vil Horsens. Vi er glade for at være i Horsens, og vi bliver i Horsens, fastslår han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Julia frygter, at der sker ulykke ved trafikeret kryds - kommunen er på vej med løsning

Annonce