Annonce
Horsens

VisitHorsens efterlyser ambassadører: Hjælp med at sætte Horsens på Danmarkskortet

Helle Berthold Rosenberg, direktør i VisitHorsens, nyder selv at opdage og opleve de mange smukke steder i lokalområdet. Foto: VisitHorsens
Horsens-borgere kan hjælpe med anbefalinger af lokale oplevelser - blandt andet for at støtte det lokale turisterhverv, lyder det fra Visit Horsens.
Annonce

Horsens: Når du har haft en dejlig oplevelse på en cykeltur, gåtur eller anden udflugtsform til Horsens Fjord, et af områdets små bjerge eller en anden af de mange lokale naturperler, så fortæl det videre.

Sådan lyder opfordringen fra VisitHorsens, der efterlyser Horsens-ambassadører. Formålet er at inspirere de mange danskere, som har tænkt sig at holde ferie i Danmark i år. Det er også en tiltrængt håndsrækning til det lokale turisterhverv, som mærker følgerne af corona-krisen.

- I øjeblikket søger danskerne personlige og nærværende ferieoplevelser i naturen. Vores fantastiske fjord, smukke Gudenå og små bjerge inviterer til mange afslappende og energifyldte dagsture. Her er så mange fortællinger, der bare venter på at blive fortalt, siger Helle Berthold Rosenberg, direktør i VisitHorsens.

Selv er hun begejstret for en række ture - for eksempel Danmarks bedste udsigt over Gudenåen fra Sukkertoppen ved Klostermølle - og "kaninoen", som er vandreture af forskellig længde på Endelave.

Sådan gør du

Upload billeder fra dine favoritsteder i Horsens Kommune på Facebook eller Instagram.

Brug hashtag #visithorsens i opslaget.

Nævn stedet, hvor billedet er taget – tjek gerne ind på stedet på Facebook og Instagram.

Du kan også at sende billedet direkte til VisitHorsens.

Følg VisitHorsens på Facebook og Instagram, hvor borgernes favoritsteder bliver delt. Skriv gerne kommentarer eller send et like til andres favoritsteder.

Udvalgte aktiviteter og oplevelser bliver desuden bragt i Horsens Posten og på VisitHorsens.dk.
Annonce

De fleste bliver i Danmark

49 procent af danskerne har tænkt sig at holde ferie i Danmark i år. Og yderligere 31 procent har endnu ikke ferieplaner. Det viser en ny undersøgelse fra Danske Destinationer. Det betyder, at der er brug for ferie-inspiration.

Hos VisitHorsens er man i fuld gang med at samle forslag til dagsture i området. Samtidig vil turistdirektøren og hendes medarbejdere i Turistsamarbejdet Kystlandet opfordre til, at man genopdager de mange muligheder, som nærmest ligger i egen baghave.

- Det gør en stor forskel, når anbefalinger kommer fra familie og venner eller fra nogen, der har samme interesse som en selv. De fortæller det måske videre til familie og venner i andre dele af landet - og på den måde får de lyst til at besøge vores område, siger Helle Berthold Rosenberg.

Sådan gjorde man, da askeskyen truede med at lukke Islands turisme i 2010. Befolkningen stod sammen om at anbefale landets fortræffeligheder på de sociale medier, og turismen blomstrede op igen.

Annonce

Sådan gør du som borger

Borgerne kan hjælpe turistsamarbejdet og erhvervet ved at følge VisitHorsens på Facebook og Instagram. Her bliver der løbende delt anbefalinger, som man meget gerne må dele i sit netværk.

- Gerne med personlig vinkel på oplevelsen, tilføjer turistdirektøren.

Samtidig må man meget gerne selv uploade billeder fra lokale favoritsteder på hashtagget #visithorsens. Eneste krav er, at de ligger i Horsens. Alle har mulighed for at vinde en spændende endagstur.

Endelave er et herligt mål med gode andreture og masser af vilde kaniner. Foto: Peter Marczak
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

Se alle målene: Rekordmål af Kjær og kanonkugle af Therkildsen knækkede Hobro

Danmark For abonnenter

Coronasmittede får anerkendt arbejdsskader: Ingen har endnu udsigt til erstatning

Annonce