Annonce
Kultur

Visbye varsler afklaring på Rock i Lunden 2021 inden længe

Om man skal have coronapas i baglommen, mundbind over ansigtet og holde afstand vides ikke, men Musikforeningen Eigils og Claus Visbye fra Horsens & Friends arbejder på, at det traditionsrige Rock i Lunden kan vende tilbage i år. Arkivfoto:
Efter aflysningsåret 2020 håber Horsens & Friends-direktør snart at have en køreplan klar for den musikalske sommer-tradition.

Horsens: Hvert år stimler tusindvis af mennesker sammen til Rock i Lunden-koncerter i Horsens. Og det kommer de - hvis covid-19-situationen tillader det - til at gøre igen i år.

Den populære, musikalske sommertradition blev som andre større koncerter lagt i corona-graven sidste år, og der har længe været stille om udsigterne for 2021. Nu forventer Claus Visbye, direktør i Horsens & Friends, der arrangerer Rock i Lunden sammen med Musikforeningen Eigils, dog snart at løfte sløret for årets koncert-række.


Lad os hvad der sker - det bliver meget spændende.

Claus Visbye


- Vi håber, at vi kan melde ud om planerne om små 14 dage. Vi har nogle sidste ting, vi skal have på plads, siger Horsens & Friends-direktøren, som sidste år opfordrede det aflysnings-ramte publikum til at holde fast i deres billetter, der også er gyldige i år.

Annonce

En del af et stort puslespil

På linje med andre koncert- og kulturudbydere er Visbye i gang med et puslespil, hvor kontrakter med musikere og agenter skal stykkes sammen med den usikkerhed, pandemien fortsat hensætter arrangørerne i.

Han forudser en travl sommer og sensommer i musikdanmark og skeler til rygtebørsen, hvor det blandt andet forlyder, at nogle af landets festivaler overvejer at flytte fra før til efter sommerferien.

- Hvem der faktisk ender med at gøre det, og hvor store de festivaler er, bliver spændende at se. Det kan også betyde, at der bliver rift om de samme musikere i en periode, og det kan blive et kæmpe puslespil. Lad os hvad der sker - det bliver meget spændende, forklarer Claus Visbye.

Ud over Rock i Lunden har Horsens & Friends en Sting-koncert under opsejling 18. juni, og virksomheden er også medarrangør af to dages-festivalen Wall of Sound, der efter planen skal finde sted ved Fængslet 28. og 29. maj. Endnu er der dog ikke meldt et program ud på festivalens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Skuddræbt kvindes kolleger i mindeord: Vi savner hendes hjertevarme, smil, latter og dejlige humor

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Hedensted

Smitte stabiliserer sig i Hedensted: Forventer fald i tallene fra torsdag

Annonce